To je to što me zanima!

Pogledajte novi Colonijin spot za pjesmu naziva 'Laž za laž'

Spot za pjesmu sniman je dva dana i to na dvije lokacije, u podsusedskom kamenolomu te u atraktivnom stanu u Zagrebu, a producirao ga je Boris Đurđević
Vidi originalni članak

Grupa Colonia predstavlja svoj novi singl “Laž za laž” te je za isti snimila možda najneobičniji spot u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Spot je sniman dva dana i to na dvije lokacije, u podsusedskom kamenolomu te atraktivnom stanu u Zagrebu, a  producirao ga je Boris Đurđević. 

Redatelj Danijel Tipura, zajedno s kreativnom direktoricom Phatphinger produkcije Ellom Dvornik, osmislio je radnju za spot u kojem je sve laž pa su se tako, osim Indire, Boris i Kameni našli na privatnom partyju pod maskama gdje su se odvijale intrigantne scene koje će zasigurno iznenaditi gledatelje.

Spot za pjesmu 'Tako ti je mali moj' u nekoliko mjeseci je imao 1,400.000 pogleda.  

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 12.09.2012.

    Žao mi je ali katastrofa!!!!!Spot bezveze,Ira još gora,ne uklapa se a i kako joj nije jasno da je vrijeme da promijeni stilista jer onaj mali whiskas radi od nje rugobu,zato da ne bude jedino on sprdnja.

  • DestructionOverdrive 11.09.2012.

    Ona je koketa,kraljica pašteta,prodaje ju samo Patričar...

  • Gospodin X_1 11.09.2012.

    Ovaj spot pokazuje samo da mi Balkanci težimo za američkom glazbom. Osim što smo je previše začinili electrom, ovaj spot frapira sa svojom sličnošću sa spotovima Gage i Beyonce, za početak. Svejedno, osjeti se taj neki Colonijin štih, ali je prije definitivno imala bolje pjesme (uopće je ne favoriziram, ali ovdje se i nije iskazala).

Komentiraj...
Vidi sve komentare