To je to što me zanima!

Pogledajte premijeru novog Gibinnog spota 'Non credere'

Pjesma "Non credere" talijanska je verzija pjesme "She Said", objavljene na albumu “20th Century Man”, koji je Gibonni uspješno promovirao nizom koncerata
Vidi originalni članak

Videospot za Gibonnijev aktualni single "Non credere", otpjevan u suradnji s talijanskim pjevačem Danilom Saccom, premijerno će biti prikazan ove nedjelje u 15 sati.

U režiji Matka Petrića, videospot je sniman od svibnja do rujna ove godine u Veneciji, Splitu, Šibeniku, Komiži i Rogoznici, a redatelj ga je satkao od uglavnom podvodnih scena. Osim Petrića, u stvaranju spota sudjelovali su i snimatelji Boris Poljak i Jere Gruić.  

Pjesma "Non credere" talijanska je verzija pjesme "She Said", objavljene na albumu “20th Century Man”,  koji je Gibonni uspješno promovirao nizom koncerata u inozemstvu, a aktualnu turneju, završio je nedavno velikim koncertnim spektaklom na Ljetnoj pozornici u Opatiji. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kapital3 24.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • blonde 16.09.2014.

    lijepa pjesma Giboni ima sve dobre pjesme....glas mu puno bolje zvući na engeskom nego na hrvatskom, nekako je nježniji, mekši....

  • malo srce 14.09.2014.

    Gibo legenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare