To je to što me zanima!

Pogledajte spot singla 'Mižerja' za Eurosong: Strastvena priča

MEDITERANSKI UGOĐAJ Hrvatska će pjesmom 'Mižerja' predstaviti ljepote Hrvatske, ali i klapski način pjevanja. U spotu se vide prizori Trogira i Kaštela
Vidi originalni članak

Snimljen je spot za pjesmu "Mižerja" kojom će se Hrvatska ove godine predstaviti na Eurosongu. Dečki iz Klape s mora prikazali su strastvenu ljubavnu priču. Za mediteranski ugođaj spota zaslužni su klapa i prekrasna djevojka, ali i prizori Trogira i Kaštela.

Na Eurosongu će se tako predstaviti ljepote Hrvatske, ali i klapski način pjevanja. Spot je režirao HRT-ov redatelj Zoran Nikolić. Pjesmu "Mižerja" napisao je Goran Topolovac, a odabralo ju je probrano povjerenstvo u kojem su se, između ostalih, nalazili Nikša Bratoš te Ante Pecotić.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Mima Šiš 07.05.2013.

    Jedino da povedu i Keruma, radi ugođaja recimo. Možda i Avu da mu drži mikrofon na pressici. Oko njih se uvijek nešto događa. Samo s ovm pjesmom neće se događati ništa.Pa nam treba zafrig.

  • crnka30 13.04.2013.

    ma spot jos i nekako,ali pjesma......ja sam za to da klapu posaljemo na eurosong,ali s nekom pjesmom dobrom,a ne ovo di samo ponavljaju e mizerija,e mizerija,e mizerija.....uzas.....to nije pjesma..............

  • ivič 13.04.2013.

    pjesma je dobra i volim klapske i sto puta bolja od štikle!Samo to nije za eurosong!

Komentiraj...
Vidi sve komentare