To je to što me zanima!

Pogodite tko se vraća u drugu sezonu serije 'Stranger Things'

Misterij je obuzeo malen i miran gradić Hawkins. Mračne sile su na djelu i malo po malo otkriva se da ništa nije kako se čini. Prva sezona ove serije oduševila nas je, a čini se da će i druga
Vidi originalni članak

Napominjemo kako u nastavku teksta slijede spojleri za finale prve sezone serije 'Stranger Things' te potencijalni spojleri iz druge sezone. Dakle, nemojte reći da vas nismo upozorili.

Iz SAD-a se ovih dana može saznati kako će se Eleven vratiti u drugu sezonu popularne znanstveno-fantastične serije 'Stranger Things'.

Millie Bobby Brown bi tako trebala reprizirati svoju ulogu čudnovate djevojčice iako još uvijek nije poznato hoće li se pojaviti u svih devet epizoda. Netflix još odbija komentirati ove izvještaje, no izvori tvrde kako će Bobby Brown vjerojatno ostati standardni član glumačke postave serije.

Iako je Eleven bila središnji lik u prvoj sezoni serije 'Stranger Things', njen potencijalni povratak i dalje nije potvrđen, odnosno kreatori serije Matt i Ross Duffer su već nekoliko puta rekli kako nisu sigurni da ju žele vratiti u seriju.

Više informacija o novoj sezoni popularne serije donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare