To je to što me zanima!

Pogreška u RTL-ovu kvizu: Cavtat je u Crnoj Gori

Kviz “Kunolovac” u noći na petak razljutio je gledatelje zbog zemljopisnog neznanja. Na RTL-u su priznali pogrešku i ispričali se gledateljima
Vidi originalni članak

Gotovo na početku kviza “Kunolovac” voditeljica Lorena Renko (21) od gledatelja je tražila gradove koji sadrže točno dva slova A u imenu. Prva je gledateljica ponudila odgovor Zadar. Sljedeća gledateljica Nika ponudila je Cavtat kao odgovor. Lorena je oduševljeno upisala Cavtat na ploču i priznala odgovor. Nika je osvojila 500 kuna. Za minutu-dvije Lorena, uz sugestije iz režije, nadopunjuje igru i obavještava gledatelje da traže isključivo hrvatske gradove.
- Potkrala nam se pogreška jer nismo odmah rekli da tražimo samo hrvatske gradove, pa se na ploči našao grad koji je u Crnoj Gori - zaključuje u eteru Opatijka Lorena misleći na Cavtat.
Tijekom emisije nekoliko je puta ponovila da je Cavtat dio susjedne države. Na RTL-u su priznali pogrešku i rekli kako se ispričavaju svim gledateljima zbog učinjenog propusta, posebice stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije te Cavtata.

KNJIŽEVNICA LORENA ISPRIČAT ĆE SE GLEDATELJIMA
Loreni Renko (21) jako je žao zbog incidenta.
- Zbog nesporazuma u komunikaciji između produkcijskog tima i mene uslijedila je pogreška, zbog koje nam je iznimno žao te ćemo se večeras uživo ispričati svim našim gledateljima - rekla je jučer Lorena, koja je inače najmlađa opatijska književnica. Sa samo 17 godina objavila je knjigu “Nda”.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • strijelac 05.02.2008.

    M@re- kod nas se ne kaže \"voditeljka\", nego voditeljica! Jesi li ti?! :)

  • vea 03.02.2008.

    petrica0,dalmatinka,pa tek sad saznala da je Cavtat u crnoj gori.I TEBE NABIJEM NA ONU STVAR

  • petrica0 03.02.2008.

    pa šta,bokte eto i ja tek sad saznala da je cavtat u crnoj gori,mislim ko to danas ide za tim.. a i to vidiš da je cura cilo vrime govorila da je cavtat i susjedne drzave i da nisu odma rekli za hrvatske gradove.. a i 500 kuna nije nikakav gubitak za njih jer,koliko svi ovi ljudi zovu,mogu davat svakome i dzabe 500 kuna.. a sta se tice zvanja,ko ima para taj i zove,jer onaj ko nema sigurno nece zvat i nabivat si telefonski račun... meni je to gušt gledat ali nebi nikad zvala :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare