To je to što me zanima!

Pogriješio pa opsovao u emisiji, nasmijao čak i slavnog voditelja

Natjecatelj je bio uvjeren da zna odgovor na sportsko pitanje za prelazak drugog praga, no točan odgovor ga je šokirao. Ispao je sa svim džokerima na raspolaganju
Vidi originalni članak

U britanskoj verziji kviza 'Tko želi biti milijunaš?' natjecatelj Justin Beattie odlučio je na ključnom pitanju riskirati iako je još uvijek na raspolaganju imao sve džokere, no nije mu se ta taktika isplatila. 

Pitanje za 32.000 funti (oko 280.000 kn), odnosno prelazak drugog praga, Justin očigledno nije znao, no bio je dovoljno siguran da zaključa netočan odgovor. Ono je glasilo - 'Koji se sportaš povukao sa samo 26 godina, prije nego što se neuspješno vratio osam godina kasnije?'. 

SPECIJALNO IZDANJE 'MILIJUNAŠA' Student došao do predzadnjeg pitanja s dva džokera, pogađao pa 'fulao': Znate li vi odgovor?

Pretpostavljao je kako je odgovor bio Carl Lewis, no ustvari je točan odgovor bio Bjorn Borg. Justin je u šoku od ljutnje opsovao u eteru, a djelovao je potpuno preneraženo činjenicom da je pao sa svim džokerima te da je za njega igra završena.

POGLEDAJTE TRENUTAK KAD JE NATJECATELJ OPSOVAO:

- I meni je slomljeno srce zbog ovoga. Mislim, očito ne toliko kao vama - pokušao ga je utješiti slavni voditelj Jeremy Clarkson, no nije u tome uspio, a šokirani Justin samo je procijedio 'O, sranje!' i sve nasmijao iskrenom reakcijom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • maestraljadran 26.01.2021.

    Majko moja zaštooo?

  • Borac protiv Prehlade 26.01.2021.

    Ništa od love za promjenu spola. Visuljak je spašen 🤡

  • Rara Avis_1 26.01.2021.

    Odlična manikura:)) ...facepalm

Komentiraj...
Vidi sve komentare