To je to što me zanima!

Pohotna agentica 'Scully' bila je promiskuitetna i opijala se

Gillian Anderson izjavila je kako nije nimalo slična suzdržanoj agentici koja ju je proslavila. Glumica je bila problematična tinejdžerica koja je izluđivala roditelje
Vidi originalni članak

Mijenjala sam dečke kao čarape. Najviše sam uživala zavodeći frajere koji su bili barem deset godina stariji od mene, otkrila je Dana Scully iz serije “Dosjei X”.

Gillian Anderson (44) kaže kako nije nimalo slična suzdržanoj agentici koja ju je proslavila ‘90-ih. Glumica je bila problematična tinejdžerica koja je hirovima izluđivala roditelje. Bušila je nos i stalno mijenjala boju kose, a u srednjoj školi čak su je izabrali za učenicu koja će sigurno barem jednom završiti u pritvoru.

- Imali su pravo. Uhitili su me na dan dodjela svjedodžbi jer sam ljepilom spojila školska vrata. Nijedan dečko nije nadmašio moje nepodopštine - smije se Gillian.

Iako se rado prisjeća mladosti, glumica ne bi voljela da se kći Piper Maru (18) te sinovi Oscar (6) i Felix (4) ugledaju na nju.

- Bila sam promiskuitetna. Opijala sam se i zavodila sve oko sebe. Nisam bila izbirljiva i ne ponosim se time - kaže Anderson.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dvorska luda 16.03.2013.

    voljela sam gledat x files :D i uvijek sam navijala da mulder i skali završe skupa :D

  • WOMANIZER 16.03.2013.

    serija mi je super, a nju fakat dugo nisam vidio nigdje!

  • Tolerancija 16.03.2013.

    a jesam volio gledati X-FILES iako sam mlad bio .D

Komentiraj...
Vidi sve komentare