To je to što me zanima!

Pohvalila se fotkom iz mladosti: Maja Šuput kao djevojčica

Maja Šuput je aktivna od ranog jutra, a nedjelju popodne provela je kod svoje majke. Tamo je pronašla i svoje fotke iz djetinjstva
Vidi originalni članak

Maja Šuput (44) na svojim društvenim mrežama pohvalila se kako je provela nedjelju, a otkrila je kako je vrlo aktivna od ranog jutra.

DAN ZALJUBLJENIH Suprug ju je odlučio iznenaditi, a Šuput poručila: 'Nadam se da je s ovim krenuo prema doma'

Osim što se rano probudila zbog snimanja, kasnije je s obitelji otišla na ručak. Zatim su posjetili i njezinu majku, a čini se kako su tamo gledale fotografije iz djetinjstva.

Pjevačica je odlučila svojim pratiteljima pokazati kako je izgledala kao djevojčica, a tada je Maja imala dugu plavu kosu.

- Pa otišli do bake koja je me davila s mojim slikama iz djetinjstva - napisala je Maja uz fotku.

FANOVI JE HVALE Maja Šuput uživala u kavi, torti i zlatnoj torbici od 4000 eura

Prisjetimo se, pjevačica često podijeli na društvenim mrežama s fanovima kako provodi vrijeme s obitelji i slatke trenutke sa sinčićem. Nedavno je pokazala kako je nedjeljno popodne iskoristila za ručak sa suprugom Nenadom i majkom Danicom. 

- Nedjelja, idealan dan za punicu i zeta - napisala je Maja u opisu njihove zajedničke fotografije, a jedna pratiteljica je pomislila da je na fotografiji s Nenadom Maja, a ne njezina mama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 0207tm 28.02.2024.

    Na ovoj prvoj slici konacno malo vuce na sebe, sredbje godine sa puuuuno botoxa. A ne one na fejsu i ostalim mrezama di izgleda ko da ima 16

  • sunčana20 26.02.2024.

    Bloom ....vidi se sličnost

  • Myrtha 25.02.2024.

    Slatkica. Maleni je ista ona. Jedino mi nije jasno zašto ga ne ošiša. Djetetu, zbog visokog čela ne stoje te zalizane frizure, repovi, punđice. Čudim se da joj to netko ne kaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare