To je to što me zanima!

Pohvalila se: Kupila sam prve markirane štikle za 2.700 kuna

Kupila je štikle Jimmy Choo, model Saskia koji se na internetu donedavno mogao pronaći za 412 dolara (oko 2700 kuna). Antonia Dora pratiteljima je snimila kako otvara kutiju i ne krije da je uzbuđena i sretna
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica Antonia Dora Pleško (20) i dalje gradi svoju glazbenu karijeru, a na društvenim mrežama prati ju više od 17 tisuća ljudi. 

Splićanka se preselila u Zagreb, a na profilu društvene mreže često objavljuje fotografije iz različitih evenata. Sad se ipak, pohvalila kupnjom svojih prvih markiranih štikla. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, kupila je štikle brenda Jimmy Choo, model Saskia koji se na internetu donedavno mogao pronaći za 412 dolara (oko 2700 kuna). Antonia Dora svojim pratiteljima snimila je kako otvara kutiju i ne krije da je sretna i uzbuđena. 

Antonia Dora prvi nastup na velikom festivalu imala je povodom 50. Splitskog festivala kad je nastupila s pjesmom 'Voli me kakvu me znaš'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tad se šuškalo da će nastupiti s pjesmom 'Na kraju' koju je posvetila bivšem dečku, Randi Stipišiću (21), sinu glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija (49) s kojim je raskinula u svibnju prošle godine. 

ZVIJEZDA SUPERTALENTA Fanovi tvrde: Povećala je usne Antonia Dora: Ma to je šminka

Antonia i Rando bili su u vezi dvije godine te su planirali skupa otići u engleski Canterbury na studij izvedbenih umjetnosti. Ipak tu ideju pjevačica ne odbacuje ni nakon prekida i ističe da je mlada te stigne sve. 

- Smatram da iz svakog odnosa, ljubavnog ili prijateljskog, nešto učim i da će mi ta iskustva pomoći u nekim budućim situacijama koje će me sigurno odvesti do pravog puta namijenjenog samo meni - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Rara Avis_1 22.10.2019.

    iz principa ne kupujem cipele koje koštaju više od bakine penzije

  • BabaYaga 21.10.2019.

    Ganuta sam do suza na Antonijino i Dorino postignuće 🥰

  • BatoMajkemi 21.10.2019.

    Skuplja hejtere pa se hrani njihovim hejtanjem. Jer ona je ipak influenserica, kuiš ono?

Komentiraj...
Vidi sve komentare