To je to što me zanima!

Pojavila se starija fotka Duška Ćurlića i njegove supruge Adele: Evo gdje su par fotografirali...

Upoznali smo se na velesajmu, u prostorijama Z3 televizije. Razmijenili smo brojeve telefona, no zapisao je i broj mojih dviju prijateljica pa više nije znao koji je čiji, rekla je Adela svojedobno
Vidi originalni članak

Voditelj Duško Ćurlić (54) se u javnosti rijetko pojavljuje sa suprugom, plesačicom Adelom, a sada je 'isplivala' njihova zajednička fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se pojavio na vjenčanju glumaca Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića 2006. godine, te su ih tada fotografi uspjeli slikati. To je jedna od rijetkih fotografija na kojoj se Duško nalazi sa suprugom.

Duško i Adela su u braku već 25 godina i imaju dvije kćeri, Karlu i Elu. U intervjuu za Jutarnji list Adela je ispričala gdje i kako su se upoznali.

- Upoznali smo se na velesajmu, u prostorijama Z3 televizije. Razmijenili smo brojeve telefona, no zapisao je i broj mojih dviju prijateljica pa više nije znao koji je čiji. Kad je nazvao jednu od njih i raspitao se o meni, čuo je da studiram i plešem i odmah rekao: 'Eto, i ja isto plešem', jer oni su u ZKM-u pohađali tečajeve plesa i mačevanja. Kad je napokon nazvao i mene, odmah sam ‘pala’ na njegov predivan glas. Kasnije mi je čitao i recitirao poeziju, a danas mi je jako lijepo kad djeci čita priče za laku noć. Mislim si: ‘Blago vama, cure, tata vam ima super glas - ispričala je Adela 2009. godine.

Plesačica je progovorila i o suprugovim plesnim vještinama.

- Žao mi je Duška, pokušavali smo više puta svladati tu vještinu, ali baš mu ne ide… Malo se boji, ne može se prepustiti ritmu, stalno me pita je li u redu kako pleše... Kad se previše razgovara, ples gubi smisao. No, nismo svi za sve - rekla je Adela ranije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09.01.2023.

    Bio je sladak.

  • 👈Slatkica Bojler 09.01.2023.

    Super, samo smo to čekali! Sad nam je srce na mjestu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare