To je to što me zanima!

Pokazala je i guzu: Rihanna pozira u seksi crnom bodyju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osim što je ovoga tjedna izazvala burne reakcije novim provokativnim spotom za singl S&M, javnost sve češće ima priliku vidjeti njene golišave fotografije
Vidi originalni članak

Nedavno je na Twitteru jedan od Rihanninih (22) obožavatelja objavio golišavu fotografiju pjevačice, a sad se već i nova pojavila na internetu. Rihanna pozira okrenuta leđima u seksi, mrežastom crnom bodyju ispod kojeg joj vire bijele gaćice. Za fotografiju u kupaonici gdje rukom prekriva grudi kruže glasine da ju je pjevačica sama objavila.

Navodno ju je snimila prije dosta vremena, a bila je namijenjena njenom bivšem dečku Chrisu Brownu (21). U posljednje vrijeme Rihannine golišave fotografije u javnost procure svakih nekoliko mjeseci. Ovoga tjedan u javnost je pušten novi spot pjevačice za singl S&M koji je zbog provokativnih scena zabranjen u čak 11 azijskih zemalja. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • baby_1 05.02.2011.

    prvo bi molila neke koji su ovdje vec komentirali da nauce hrvatski jezik i pravopis jer ovakvim pisanjem rihhanna je bubica naspram nepismenjaka koji nas ovdje sramote!!!

  • FAM 05.02.2011.

    pa sta?! ima sta i pokazati......sta ste se okomili na nju? dosadni ste s njom vise......eto da nema nje ne bi hrvatska djeca znala kako izgleda guzica....

  • BabaTeresa 04.02.2011.

    Ko vam vodi takve svinjarije u Hrvatsku da vam jos vise izludiju dijecu.VOLJITE DOMACE njezine pijesme su zabranjene po danu samo se mozeju cuti poslije 9;00pm ja mislim da va je sve jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare