To je to što me zanima!

Pokazala je Kim kako se to radi: J.Lo je i dalje 'prva guza'

Iako ima 44 godine, Jennifer Lopez na izgledu bi pozavidjele brojne mlađe kolegice. Svoje obline i dalje ističe u uskim i kratkim haljinama, isto je učinila i ovog puta
Vidi originalni članak

Prije nego što je Kim Kardashian (33) postala poznata po svojoj stražnjici, dio medijskog prostora zauzimala je samo ona Jennifer Lopez (44). 

A čini se da pjevačica neće tako uskoro odustati od priča o svojim slavnim oblinama. Vidljivo je to prema šarenoj mini haljini koju je nosila po dolasku u 'Američki idol' u četvrtak. Haljina je otkrila njezinu isklesanu liniju i utegnute noge. 

Iako je Jennifer prirodno nadarena oblinama, svoju guzu oblikuje čudotvornim gaćicama sa spužvastim umetkom koje nose i mnoge Hrvatice. Od slavnih dama nose ih i Beyonce, Janet Jackson i Nicki Minaj. 

Pjevačica je trenutačno u vezi s plesačem Casperom Smartom (27), a dvoje djece, šestogodišnje blizance Maxa i Emmu ima iz braka s Marcom Antohnyjem (45). 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • lanadelray 17.05.2014.

    obje su si napravile dupe, ni kod jedne nije prirodno, lako im je tako, naprave tijelo onako kako one hoce da izgleda,kim mi je katastrofa, zdepasta, dupe preogromno, jenifer je zgodna ali ipak vise volim prirodne stavri vec plasticne, pogledajte slike kada su tek pocele obje, ili kod njih dupe preko noci naraste? ;);)

  • ben hur panonius 16.05.2014.

    ako postoji prva mora postojati i zadnja..

  • ojdimidojdimi 16.05.2014.

    sa tim figurama bi im bila dosta jedna polutka guze....................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare