To je to što me zanima!

Pokazala je svoju 'breskvicu': Seksi Jennifer zavodi u badiću

Pjevačica i glumica 'upijala' je zrake sunca u Las Vegasu odjevena u oskudni jednodijelni narančasti kupaći kostim kojim je naglasila besprijekornu liniju...
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (49) trenutačno nastupa u Las Vegasu, a slobodno vrijeme između koncerata iskoristila je za uživanje pokraj bazena. Pjevačica i glumica 'upijala' je zrake sunca odjevena u oskudni jednodijelni narančasti kupaći kostim kojim je naglasila besprijekornu liniju.

I PREKO 7 GODINA Dugi holivudski razvodi: Neki čak potraju duže od brakova...

Trenutke opuštanja iskoristila je kako bi pozirala za nekoliko seksi fotografija kojima je 'počastila' pratitelje na društvenim mrežama, a na kojima su u prvom planu njeni atributi - kako grudi, tako i bujna guza koja joj je zaštitni znak.

Sudeći prema komentarima, fanovima se posebno svidjela fotografija sa stražnjicom u prvom planu, a reality zvijezda Kim Kardashian (37) nazvala ju je 'breskvicom'. 

Lopez je u vezi s umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (42) koji je u nedavnom intervjuu progovorio o njihovu odnosu.

U ŽIRIJU SHOWA Jennifer Lopez sva u suzama: Ganuo ju ples mladih talenata

Bivši sportaš dao je intervju za magazin Cigar Aficionado i progovorio o njihovoj vezi. Istaknuo je kako je Lopez predivna i da je odlična mama blizancima Emmi i Maxu (10). 

- Kada govorite o moći i unutarnjoj i vanjskoj ljepoti, to je Jennifer. Način na koji odgaja blizance, kakva je s mojim kćerima. Toliko joj se divim i ono što volim kod Jennifer je njezina izvornost, kako je stvarna i koliko puno čini za druge, inspirira ih, i žene i muškarce - ispričao je Rodriguez. 

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • japanokinez 22.09.2018.

    Ne znam kako i kojoim trikovima krije celulit i strije ali kad smo je vidio prije 15 godina, bila ih je prepuna pogotovo na butinama iza, nepodnošljivo.

  • oriovčič 18.09.2018.

    Ja ovdje ne vidim ni voća ni povrća.

  • PRAVILO BROJ 8 18.09.2018.

    ovo vec lici na zensku ,ne kao neke naše vimenke,koje cim spomenes dobiš zuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare