To je to što me zanima!

Pokazala koliko je 'spretna' u kuhinji: Krema se nije stisnula

Nataši se krema na torti nije stisnula, improvizirala je s ukrasima, pa je stavila šarene mrvice i žuti dječji autić. Slavljeniku očigledno to nije pretjerano smetalo, pa je on maleni autić provozao po torti
Vidi originalni članak

Dok je glumica Nataša Janjić (38) prije tjedan dana otkrila kako u njezinu obitelj stiže još jedno dijete, sad je proslavila prvi rođendan sina Tonija. 

- Ako me pitaju, moja ljubavi, jel' mi fali život otprije, reć' ću nije ga ni bilo bez tebe - popularni su Grašini stihovi koje je napisala ispod objave sina s tortom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objasnila je kako je napravila tortu napravila od mrkve te priznala da joj slastica nije uspjela baš najbolje. Naime, krema na torti nije stisnula,  improvizirala je s ukrasima, pa je stavila šarene mrvice i žuti dječji autić. Slavljeniku to nije pretjerano smetalo, pa je on maleni autić provozao po torti. 

Natašini pratitelji osim čestitki Toniju, pohvalili su glumicu na originalnosti za tortu, a ne pretjerivanju. Maleni dječak za šest mjeseci dobiti će seku, a Nataša se time pohvalila na Instagramu objavivši fotografiju s ultrazvuka.

- U kolovozu nam stiže djevojčica. Valentinovo u našoj kući može početi - napisala je Nataša. 

PRVA GODINA BRAKA Nataša poručila ortopedu: Moj si prijatelj, ljubavnik i zaštitnik

Nataša i Nenad u prosincu prošle godine proslavili su i prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića

Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske. To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 43

  • škver 20.02.2020.

    Bitno je da se mama potrudila a ne gotovu kupila. A siguran sam da je i zdravija i ukusnija od kupovne

  • šargopirgasta 20.02.2020.

    Uopće nisam od onih što pamte ili prate ove slavne i poznate ali nju sam zapamtila. Bilo bi mi drago da rodi troje i u tećoj trudnoći bar pomisli kako su se Lokasova žena i djeca mogli osjećati u momentu kad im je ona uletjela u priču. Sorry Nataša ali to je bilo baš dno dna.

  • Letećamedvjedica 20.02.2020.

    Ona se barem potrudila za svoje dijete spremiti tortu, i od srca je... za razliku od nekih drugih mama koje sve kupuju i na gotovo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare