To je to što me zanima!

Pokazane su moći koje će imati Angel i Storm u 'X-Menima'

Iako smo se sa Storm upoznali još 2000. godine, kada je snimljen prvi film u serijalu, ovo je prvi put da ju vidimo u olujnoj verziji. A kad je na njenoj strani i Angel, gdje joj je kraj...
Vidi originalni članak

Iako smo ovaj tjedan dobili prvi blockbuster sezone, ne treba zaboraviti uništenje kojem ćemo svjedočiti za manje od dva tjedna, kada nam u kina stiže 'X-Men: Apocalypse'.

A nakon što smo se upoznali s naslovnim likom filma, svemoćnim Apocalypseom, vrijeme je da saznamo nešto i o njegovim Jahačima Apokalipse. Tako nam se prva predstavila Storm, munjevita mutantica, koju u ovoj verziji filma više ne glumi Halle Berry, već je ulogu preuzela mlada Alexandra Shipp.

Pogledajte video

Uz nju, predstavio nam se i drugi Jahač Apokalipse, vješti Angel. Lik kojeg smo samo na par nevažnih trenutaka vidjeli u trećem dijelu X-Mena, gdje ga je glumio Ben Foster, ovaj put je pravi ubojica, a odglumio ga je Ben Hardy u svojoj prvoj filmskoj ulozi.

Pogledajte video

'X-Men: Apocalypse', je zadnji film u popularnoj trilogiji, koja je započela s 'X-Men: Prva generacija'. Film pogledajte u svim kinima od 19. svibnja, čak tjedan dana prije nego što stiže na američko tržište, u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare