To je to što me zanima!

Pokojni 'René' posljednje dvije godine borio se s demencijom

Prije dva tjedna sjedio je na krevetu i govorio besmislice. Nije više bio svjestan svijeta oko sebe, nije znao ni kako se zove, ispričao je suprug glumčeve nećakinje Sheile
Vidi originalni članak

Obitelj britanskoga glumca Gordena Kayea, koji se proslavio ulogom Renea u seriji 'Allo, 'Allo' i koji je preminuo u 76. godini, otkrila je kako se borio s demencijom.

- Posljednje dvije godine imao je tu dijagnozu, a pred kraj mu se jako pogoršalo. Posjetili smo ga dva tjedna prije smrti i nije nas prepoznao - rekao je Raymond Shuttleworth, suprug Kayeove nećakinje Sheile.

Kaye nije imao djece, ni braće ni sestara, a nije bio ni oženjen jer je bio gay, tako da je posljednje godine proveo u domu za starije i nemoćne.

- Prije dva tjedna sjedio je na krevetu i govorio besmislice. Nije više bio svjestan svijeta oko sebe, nije znao ni kako se zove - rekao je Raymond.

U domu ga je često posjećivala kolegica Sue Hodge (59), koja je u komediji glumila plavokosu konobaricu Mimi, s kojom je Kayeov lik Rene imao ljubavnu aferu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Liverpool_YNWA 25.01.2017.

    meni je Helga bila mrak..

  • Boni Osijek 25.01.2017.

    Nije imao ni braće ni sestara, a imao nećakinju????? Iskreno....i ja bi volio doživjeti 76 godina i onda u roku od tjedan dva odapeti. Ali ja nisam peder pa vjerojatno to neću doživjeti. Lik je prosječan glumac s jednom glavnom ulogom u Alo Alo, ali naši liberali se o njemu raspisali kao da je De Niro.....samo zato što je bio peder. Pljuc.

  • 25.01.2017.

    legendarna serija,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare