To je to što me zanima!

Pokopan F. Kapisoda: Tata kaže da je postupio časno

Na pogrebu Filipa Kapisode na Starom groblju u Cetinju bilo je oko 500 prijatelja i članova obitelji. Filipov otac tvrdi da je njegov sin postupio časno
Vidi originalni članak

Samoubojica i ubojica Ksenije Pajčin pokopan je u obiteljskoj grobnici u petak u 16 sati na Starom groblju u Cetinju. Među oko 500 okupljenih na posljednjem ispraćaju manekena Filipa Kapisode bila je njegova prijateljica, pjevačica Goga Sekulić te njegov rođak rukometaš Petar Kapisoda. Na sprovodu su bili i neutješni Filipovi roditelji Mirko i Ljiljana.
- Nikada nije dovodio djevojke kući. U Cetinju nikad nije imao neku veliku ljubav. Sjećam se kada je dolazio, Ksenija bi ga zvala i po deset puta tijekom ručka. Nije imao mira od nje. Ipak, sve najljepšse o njoj. Drago mi je da je toksikološki nalaz pokazao da nije bio pijan ili pod utjecajem opijata. Sigurno je pucao u afektu, a kada je vidio što je napravio časno je presudio i sebi - kazao je za srpski Blic Mirko Kapisoda. Iako se mislilo da na pogrebu neće biti svećenika jer se Filip ubio, sahranu je vodio poglavar nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić.
- Fike, otišao si putem slave u neki tuđi, drugačiji svijet. Jako smo htjeli da nam se vratiš, ali nismo slutili da ćeš nam doći na ovakav način. Beogradski sjaj ti je pomutio pamet, a mladost i 'luda' ljubav došle su ti glave - riječi su s kojima se Petar Kapisoda oprostio od svog rođaka. Na pogrebu nije bilo pripadnika beogradske elite s kojima se Filip posljednjih godina družio.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • karadjordje 20.03.2010.

    Tj.-cestit.

  • HUMI 20.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • bluesky 20.03.2010.

    karadordje tko sije vjetar žanje oluju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare