To je to što me zanima!

Pokopana Ana Grepo: Njezina smrt šokirala je njene prijatelje

Ciganović je u društvu Snježane Mehun plakao za dragom prijateljicom, a njen bivši dečko Dragan Jurilj stigao je u posljednji trenutak s velikim cvjetnim vijencem
Vidi originalni članak

U pratnji dvjestotinjak članova obitelji i najbližih prijatelja u Osijeku, na Novogradskom groblju pokopana je 42-godišnja bivša manekenka i misica Ljiljana Ana Grepo. Ona je proteklog petka preminula od trovanja plinom u majčinom stanu u Osijeku, gdje je doselila prije nekoliko mjeseci nakon što je napustila Zagreb u kojemu je posljednjih godina živjela.

 Šokirani njenom iznenadnom smrću na pokop su joj iz Zagreba došli samo dugogodišnji prijatelji Neven Ciganović i Snježana Mehun, ali i Dragan Jurilj s kojim je Ana šest godina bila u emotivnoj vezi. 

- Anina smrt šokirala je mnoge zajedničke prijatelje koji vjerojatno nisu uspjeli doći na sahranu u Osijek, ali sam siguran da su obitelji izrazili sućut telegramom. Došao sam ju ispratiti jer mi je bila stvarno draga prijateljica - kazao je uplakani Ciganović. 

Obitelj Ane Grepo srdačno je dočekala i Dragana Jurilja koji je na groblje stigao u posljednji tren sa velikim cvjetnim vijencem. 

- S Anom sam proveo šest godina i naravno da sam želio doći na pogreb. Drago mi je što obitelj nije reagirala na novinske napise o meni i Ani pa su me prijateljski dočekali. Sa nikime od njih nisam bio u kontaktu, kao ni sa Anom, pa me je to sada ugodno iznenadilo. Ne bih želio da mi nešto zamjeraju - kazao je Jurilj koji je odmah nakon pogreba odjurio u Zagreb. 

Ana je sahranjena u bijelom lijesu. Ni tri dana nakon njezine tragične smrti nije poznato zašto je točno umrla jer obavljena obdukcija nije ustanovila uzrok smrti. Liječnici čekaju toksikološki nalaz. 

- Ni u jednom trenu nismo povjerovali u priče da se Ana ubila. Ona nije bila takva osoba - rekli su Ciganović i Jurilj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kija2202 15.11.2011.

    Dragi Nevene,Snjezana,Dragane...svi Anini prijatelji, rodbina ...hvala vam sto ste prisustvovali ispracaju nase Ane. Anina obitelj

  • 15.11.2011.

    RIP :-(

  • HS VOJNIKINJA 14.11.2011.

    ana, počivaj u miru...... inače jako je bitno što joj je bivši donio buket, kao da joj nitko drugi nije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare