To je to što me zanima!

Pokos priznala da je još u braku prevarila Radeljaka

Nakon optužbi da je luksuzna prostitutka, Vlatka odgovara kako Radeljak, s kojim je prestala konzumirati brak, ovo radi da joj uništi karijeru
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što se našla u središtu skandala jer ju je Dikan javno nazvao prostitutkom, Vlatka je odgovorila na optužbe. U "Temi dana" priznala je kako su poruke koje je Josip Radeljak pokazao u "Red Carpetu" autentične.
- Porukama je lako manipulirati i mijenjati ih, a ja se najiskrenije ne mogu sjetiti što sam točno pisala svojim prijateljicama - govori i dodaje kako je njezin bivši suprug postupio monstruozno. Kaže kako ne može vjerovati da je osoba s kojom je šest godina bila u vezi mogla tako nešto učiniti. Prije, tijekom i nakon raspada braka Radeljak ju je, kaže, konstantno psihički zlostavljao.
Tretirao ju je manje vrijednom i retardiranom.
- Moj brak sa suprugom je dugo bio samo na papiru. Nismo ga konzumirali. Posljednjih mjeseci smo živjeli odvojeno, on na sedmom, a ja na trećem katu zgrade, s Lanom - priznaje.
Što se tiče zagonetnog "F" (navodno Talijana Fabrizija) iz poruka, pjevačica i voditeljica hrabro odgovara.
- Istina je da mi se dogodila veza u Italiji koja je bila više telefonska - kaže. U jednoj poruci se Vlatka žali prijateljici kako joj je "pun kufer supruga i male Lane".
- Svi mi u afektu kažemo nešto što ne mislimo - brani se Pokos i dodaje kako Dikan sve ovo radi da joj uništi karijeru.
Javno je pokazala i najnovije SMS poruke u kojima je on moli da se pomire. U njima piše kako je "proveo ružnu noć" te je zove da dođe. Također svojevoljno nudi da joj kupi luksuzni stan u Zagrebu ili čak u Rimu koji će glasiti na njeno ime. Prijetio je da će, ako se ne pomire, sve njene SMS-ove pustiti u javnost.
- On mora naći svoj mir i pustiti mene da živim. Također mora više misliti na Lanu - kaže sveprisutna Vlatka.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • entoni 16.10.2007.

    Odvratni komentari pozivi na smrt kakvi to ljudi žive u Hrvatskoj da nekoga zgazi auto.Kakva je osoba koja želi najgore drugima.Svi smo Božja djeca,grešni ili ne! Šteta što Vlatka Pokos nije voditeljica ili da bar vijesti čita na televiziji.Čudi me ta mržnja prema njoj ima i pjevačica i anonimnih žena ništa drugačijih od Pokosice.Bar nije razorila ničiji brak a udaja iz interesa pa ima i takvih pjevačica.Tko se to ne voli ljepo obući a nju proziva? Predlažem nova spikerica u vjestima : VLATKA POKOS - RADELJAK biti če zlobe ali i kvalitetno čitanje vjesti.Nema više ŽELJKE;HELGE na tv-u donekle solidna zamjena VLATKA.

  • nytmare 15.10.2007.

    ma nije ona sponzoruša nego se jebe za novac....a ono sa radeljakom je bila velika ljubav......mora da je radeljak progleda(ipak je star pa mu i vid slabi) ili ga je dosta olakšala na džepu pa ju je paucao.......a što se tiče karijere....koje karijere???možda se sad uvali u šape majmuna Mamića...dok i njega ne opeljuši za koju kunu.....ipak mora sad početi i maloj Lani kupovati gući i đorđe armani pa daj joj ova poslije da koji eur za po stare dane......

  • stisoje 11.10.2007.

    jadnica......veli,trpila sam 4 godine iznimno psihičko maltretiranje......pa i ja bi sa soma €ura tjedno trpio Žuži,staru,smežuranu i da mi plati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare