To je to što me zanima!

Pokrenula je trend: Čak i pas plazi jezik poput Miley Cyrus

Ako se pitate tko je 'njuška' na fotografiji, to je Gertie, čivava Katherine Heigl. Gertie zna što je u modi pa je tako i ona u šetnji s vlasnicom napravila 'facu' kao Miley
Vidi originalni članak

Nakon što se na dodjeli MTV glazbenih nagrada trljala Robinu Thickeu (36) o međunožje i pritom plazila jezik 'do poda',  Miley Cyrus (20) zasula je lavina kritika. Svi su govorili da je nepristojna, bludna, da simulira seks, a nikom nije palo na pamet da je pokrenula trend. 

Ne, nije da se nakon Myliena performansa svaka žena trlja o prvo slobodno muško međunožje na koje naiđe, ali plaženje jezika druga je priča. 'Beljenje' koje je pjevačica proslavila toliko je popularno da Miley sad imitiraju čak i psi. Gertie, čivavu Katherine Heigl (34), snimili su dok je bila u šetnji. Nikom nije promaklo da i Gertie plazi jezik baš kao Miley. 

Gertie je uživala u pažnji koju je dobila dok ju je Katherine nosila u naručju. 

Miley Cyrus: MDMA i trava su super, kokain je odurna droga

Idi na 24sata

Komentari 40

  • BundaKrznic 10.10.2013.

    Jel' se onaj Liam konačno opametio i prekinuo s ovom malom? Nikako nisu jedno za drugo. I neka mi netko objasni zašto je svaki dan njezin jezik na nekoj naslovnici? Jel ima neki poremećaj ili je jednostavno neodgojena? Ako joj je cilj biti seky - faila. Ako misli biti slatka - faila. Zar nema nekog tko se brine za njezin imidž. Ako treba nekog, šaljem CV. Radila bih 100% bolji posao nego ona sama ili netko tko jako loše obavlja posao sada.

  • Lindy 04.10.2013.

    Ružan pas do bola i bezveze članak...

  • Isabellaa 04.10.2013.

    mala je tako bila lijepa,slatka i dobra sad je ODVRATNA u svakom pogledu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare