To je to što me zanima!

Pola sata prije smrti očajni Chris Cornell nazvao je ženu

Frontmen Soundgardena Chris Cornell stalno je ponavljao da su organizatori sve zeznuli. Pitala ga je je li uzeo kakve tablete, a on je odgovorio da je popio dvije za smirenje
Vidi originalni članak

Bio je u Detroitu u hotelskoj sobi kad ga je nazvala supruga, publicistkinja Vicky Karayiannis i pitala zašto mobitelom neprestano pali i gasi svjetla u njihovoj obiteljskoj kući u New Yorku. 

Frontmen Soundgardena Chris Cornell stalno je ponavljao da su organizatori sve zeznuli. Pitala ga je je li uzeo kakve tablete, a on je odgovorio da je popio dvije za smirenje. 

Kad je Vicky postala sumnjičava, Cornell se razbjesnio, a ubrzo je počeo pričati besmislice. Vicky je hitno poslala tjelohranitelje u njegovu sobu, koji su provalili u sobu i tamo zatekli njegovo mrtvo tijelo.

Od glazbenika su se u petak na sprovodu u Los Angelesu, osim članova obitelji, oprostile i broje zvijezde kao što su Brad Pitt, Christian Bale, Josh Brolin, Pharrell Williams i Courtney Love.

Cornell je bio jedan od začetnika grungea u Seattleu devedesetih gdje je formirao grupu Soundgarden, poznatu po singlovima 'Black Hole Sun' i 'Spoonman' za koje je osvojio Grammyje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 27.05.2017.

    soundgarden su bili dobar grunge band

  • depeche_mode 27.05.2017.

    99% planete mu nije ni do koljena. Veliki respekt.

  • madsen 27.05.2017.

    pravi suprug .

Komentiraj...
Vidi sve komentare