To je to što me zanima!

Policija u Rihanninom domu: Ušuljao joj se nepoznati muškarac kako bi je zaprosio

Iako mnoge zvijezde imaju povećano osiguranje kako se ne bi događale situacije kao što su provale na privatni posjed, ipak se Rihannin obožavatelj pokušao tamo provući
Vidi originalni članak

Policija je navodno pozvana u Rihannin (35) dom nakon što se muškarac pokušao ušuljati na pjevačičin posjed kako bi ju zaprosio.

UKRASILA TRBUŠČIĆ Rihanna slavila kod Beyonce i Jay-Z-ja: Oko trbuha je nosila lančić od oko 1,7 milijuna eura

U četvrtak, glasnogovornik policije Los Angelesa potvrdio je za Page Six da su uhitili muškaraca na njezinoj adresi na Beverly Hillsu oko 12:30 sati zbog upada na posjed. Muškarac je doputovao čak iz Južne Karoline kako bi zaprosio R&B zvijezdu, ali srećom, pjevačica ima sigurnosne alarme i policija je brzo intervenirala, piše TMZ.

Rihannin tim je odmah pozvao policiju, a muškaraca koji je bio odjeven u jarko crvenu majicu s kapuljačom, ispratili su s lisicama na rukama. Budući da neimenovani muškarac nije stigao dalje od Rihanninog prilaza, ispitali su ga te kasnije pustili.

Nije poznato je li Rihanna bila kod kuće. Ovo nije prvi put da se pjevačica suočava s neželjenim posjetiteljima. Isto tako, 2018. godine, čovjek po imenu Eduardo Leon uhićen je nakon što je navodno provalio u pjevačičinu kuću u Hollywood Hillsu i tamo čekao više od 12 sati. Srećom, Rihanna je u to vrijeme bila izvan grada i njezin je asistent na kraju otkrio Leona koji se skrivao. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentator Luka10 24.03.2023.

    pa nek se upoznaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare