To je to što me zanima!

Policija ipak pronašla poznatu pjevačicu Sinead O’Connor živu

Policija je obustavila potragu za irskom pjevačicom Sinead O’Connor. Pronađena je živa i zdrava u predgrađu Chicaga. Nikome se nije javljala, pa je policija pokrenula potragu
Vidi originalni članak

Policija je obustavila potragu za irskom pjevačicom Sinead O’Connor. Pronađena je živa i zdrava u predgrađu Chicaga. Naime, policija je pozvana jer se poznata 49-godišnja pjevačica nije vratila niti 24 sata nakon što je otišla na vožnju biciklom. Nikome se nije javljala, pa je policija pokrenula potragu.

Podsjetimo, Sinead je planetarnu popularnost postigla početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, kad je otpjevala Princeovu pjesmu ‘Nothing compares 2 U’. Snimila je deset solo albuma i svako toliko osvanula u medijima zbog neuobičajeno eksplozivnog karaktera. Tako je 1992. u live televizijskoj emisiji poderala fotografiju Pape Ivana Pavla drugog, zbog odnosa Katoličke crkve prema slučajevima zlostavljanja djece. Osim toga, 2012. je otkazala svjetsku turneju zbog, kako je sama rekla, ozbiljnog sloma živaca.

Zadnji skandal priredila je prije desetak dana objavivši da je američki komičar, Arsenio Hall, opskrbljivao Princea drogom. Mnogi su se ozbiljno zabrinuli da je opet suicidalna i da će policijska potraga rezultirati najgorim.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tajnamoja 17.05.2016.

    Da je imala samo jednu pjesmu Nothing compares, ucinila bi dovoljno sto se mene tice, dovoljno za jedan zivot. Remek djelo!

  • montello 16.05.2016.

    eto sad mogu mirno spavat

  • Slystone 16.05.2016.

    Nevjerojatno je to kako mediji vrše pritisak na nju, posebice kada je rekla Miley Cyrus ono što ju ide (za ispade u 2013.), svi odmah na noge i ošlo se pljuvat na Sinead, a da ne govorim za koncert u posveti 30-godišnje karijere Bob Dylana kad ju je masa fanova isfučkala zbog istine koju je rekla na SNL-u. Prava aktivistica koja je govorila ono o čemu su drugi šutili, te su zato su joj svi bojkotirali ono što je ona najviše volila - Glazbu. Jedna od rijetkih izvođača koji su koristili glazbu kao medij za širenje poruke, a ne ono površno koje vidimo danas na glazbenoj sceni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare