To je to što me zanima!

Ispijeni izgled: Poljska glumica Agata šokirala je mršavošću

Iako je glumica, koja je nekad radila kao model u Parizu oduvijek bila mršava, njezin ispijeni izgled i značajan gubitak težine šokirao je prisutne na londonskoj premijeri
Vidi originalni članak

Za razliku od Rosie Huntington Whiteley koja je plijenila pozornost besprijekornim izgledom na premijeri filma 'Hummingbird' (Iskupljenje) u Londonu, poljska glumica Agata Buzek (36) šokirala je pretjeranom mršavošću. Tijekom poziranja na crvenom tepihu u društvu kolege Jasona Stathama, glumica je pokazala nevjerojatno vitku figuru i uzak struk koji je dodatno istaknula crnim remenom. Iako je plavokosa glumica, koja je nekada radila kao model u Parizu oduvijek bila mršava, njezin ispijeni izgled i značajan gubitak težine šokirao je prisutne.

U usporedbi s fotografijama snimljenima 2010. godine, Agata je značajno izgubila na težini. Unatoč tome, glumica nije skidala osmijeh s lica tijekom poziranja pred fotoreporterima na crvenom tepihu.

Glumica nije krila da joj je tijekom snimanja filma, u kojem je utjelovila časnu Cristinu, bilo zabavno surađivati s kolegom Stathamom.

- Bilo je lijepo raditi s Jasonom. Imao je mnogo energije, ideja i bio veoma humorističan - pohvalila ga je Agata.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • chelseaMG 19.06.2013.

    nažalost tako završavaju većina tih tzv. 'manekenki'

  • ansevar 19.06.2013.

    Sve što je starije od 30 i ima manje od 50 kg, silom na lječenje.Neki dan sreo svog školskog frenda i umalo pao u nesvjest. Ja se sažalio i pitam : čovječe jesi bolestan? Mislio da ga napala neka teška račina, a on jadan i njegova žena furaju se na neku dijetu, mršavi brate, žuti u licu,i ko fol zdravo se hrane. Svaka čast, ali jedno je biti vitak, a nešto sasvim drugo mršav kao kostur.

  • Živorad 19.06.2013.

    žalosno je da je puštaju na crveni tepih, njoj je mjesto u bolnici na intenzivni odjel i psihijatrija

Komentiraj...
Vidi sve komentare