To je to što me zanima!

Polufinale Supertalenta: Vrući plesači i 'vatreni' kandidati...

Natjecatelj Marin Prpić večeras će osigurati dozu adrenalina, a njegov nastup osim vrhunskog žongliranja sa shakerima uključivat će i riganje vatre...
Vidi originalni članak

U emisiji Supertalent imamo već dva finalista, a večeras doznajemo koji im se dvojac priključuje.

Osim vrućih plesača i vatrenih kandidata u večerašnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta vidjet ćemo i Damira Mašića koji će ovoga puta beatboxati u ringu, a na pozornicu će dovesti MMA borce, prenosi Dnevnik.hr.

 

 

U prošlonedjeljnoj emisiji nastupao je plesni klub Modus, Martinin zlatni gumb, a večeras od 20 sati na Novoj TV vidjet ćemo Adnu Šestić, pjevačicu kojoj je Janko osigurao direktan prolaz u polufinale!

 

Za glazbeni dio pobrinut će se pianist iz Šibenika Mario Guberina, ali i harmonikašica Vanessa Jakac koja će sve dobro prodrmati uz slovenske note.

 

 

Veselje na pozornici Supertalenta osigurat će sedmogodišnji Niko Žiher. Njegova je trenerica motivaciju za nastup našla u Petru Panu, a Niko će pokazati koliko je napredovao u mažoret plesu od audicija.

 

 

Za pravi spektakl i rubriku nestvarno bit će zadužen Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja. Iz glave će mu sijevati munje!

 

 

Natjecatelj Marin Prpić također će osigurati dozu adrenalina, a njegov nastup osim vrhunskog žongliranja sa shakerima uključivat će i riganje vatre.

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Pogledajte novu epizodu Youtube talent showa Videostar!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Brunka 26.11.2018.

    vanesa je bila super

  • slavić 19.11.2018.

    ona Bosanka se derala,a ne pjevala,fakat namješteno,stalno se pjevači guraju,da Tomčićka ima posla

  • komentator__Luka 18.11.2018.

    u finale ide adna šestić iiiiiiiiiiiiiiiii saznajte uskoro na novoj TV!

Komentiraj...
Vidi sve komentare