To je to što me zanima!

Polugola Beyonce napokon se pohvalila trudničkim trbuhom

Dok su na posljednjem koncertu u sklopu njihove turneje izvodili pjesmu 'Forever Young', u pozadini se prikazivao video s intimnim dijelovima iz njihovog života
Vidi originalni članak

Iako strani mediji već mjesecima pišu o problemima o njihovom braku te o kraju njihove ljubavi, Beyonce (32) i Jay Z (44) uporno ignoriraju te glasine.

Isto su se odnosili i prema šuškanjima da njihovu dvogodišnju kćer Blue Ivy nije rodila Beyonce već surogat majka. No tim nagađanjima ipak su odlučili stati na kraj. Dok su na posljednjem koncertu u sklopu njihove turneje 'On The Run' izvodili pjesmu 'Forever Young', u pozadini se prikazivao video s intimnim dijelovima iz njihovog života. 

U jednom trenutku publika je mogla vidjeti i prizor polugole Beyonce čiji je trudnički trbuh obgrlio Jay Z. U video su uključili i isječak iz rađaonice te su svi mogli vidjeti trenutak kad je Beyonce svoju djevojčicu držala u naručju samo nekoliko minuta nakon što je rodila. Zadnjih dana nagađa se i da Beyonce čeka drugo dijete. Par ovu vijest nije potvrdio. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MyaMikic 24.09.2014.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • tina2014 24.09.2014.

    ajme sta ste ljubomorni i ogorceni...zenska super pjeva,ima para i nije ni bitno oce li se rastavit ili nece...kao da cete vi takvi imati brakove super i sve,sigurno ne tako zlocesti..a to sto je poznata pa se o njoj piše stalno šta vas briga...sve biste dali da ste njen muž...jadno ...ajdete nešto raditi a ne ostavljate zle komentare tu...fuj

  • Britvaa 23.09.2014.

    Pre dosadni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare