To je to što me zanima!

Polusestra tuži Meghan Markle zbog intervjua kod Oprah: 'Laže da smo odrasli u siromaštvu!'

Prema sudskim dokumentima u posjedu stranih medija, Samantha Markle tvrdi da je Meghan u intervjuu kod Oprah prošle godine lagala o njoj i njihovoj obitelji, a traži odštetu veću od 75 tisuća dolara (520 tisuća kuna)
Vidi originalni članak

Samantha Markle (57) navodno tuži svoju polusestru, vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle (40) za klevetu zbog intervjua koji je sa suprugom princem Harryjem (37) dala Oprah Winfrey u ožujku 2021., piše TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samantha prema sudskim dokumentima tvrdi da je Meghan tom prilikom lagala o njoj i njihovoj obitelji. Optužila ju je da je izmislila priču o njihovom odrastanju u siromaštvu.

Navodi i da je njihov otac Thomas Markle (77) platio Meghan pohađanje 'elitne i skupe privatne škole'. Također tvrdi da je platio školarinu na Sveučilištu Northwestern, unatoč Meghaninim tvrdnjama da je radila kako bi sama platila fakultet.

Samantha smatra da je Meghan lagala o njoj i ocu kako se njih dvoje 'ne bi mogli miješati ili proturječiti njezinoj lažnoj naraciji i bajkovitoj životnoj priči koju je izmislila'. Navodno je optužila Meghan da negativno utječe na prodaju njezine autobiografije te da je sprječava da dobije posao i uzrokuje joj emocionalne i mentalne probleme, a traži odštetu veću od 75 tisuća dolara (oko 520 tisuća kuna). 

SRETNE VIJESTI KOD CHELSY Rodila je Harryjeva bivša cura: Britanci su pisali da ju je ostavio zbog Meghan, a ona se 'slomila'

- Ova neutemeljena i apsurdna tužba samo je nastavak obrasca uznemirujućeg ponašanja. Posvetit ćemo joj minimalnu pažnju, što je sve što zaslužuje - izjavio je Meghanin odvjetnik Michael Kump za TMZ.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Fleur A La Rose 05.03.2022.

    Kako je krenula, na kraju će je tužiti zato jer udiše kisik.

  • barica_30 05.03.2022.

    Ova sestra mi jos antipaticnija od Meghan.

  • KusNjega 05.03.2022.

    Megan je kriva što se ovoj knjiga ne prodaje, pa je tuži. Ako je prodala samo jednu, puno je prodala, hahaha. Koga zanima bijes ljubomorne sestre, koga pobogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare