To je to što me zanima!

Svi su mislili da je trudna Hana s Grašom na pozornici: 'Ne, to nije ona, sličnost je frapantna'

Među pratećim vokalima bila je djevojka kovrčave kose koja je nevjerojatno nalik Grašinoj supruzi
Vidi originalni članak

Supruge su tu da gledaju koncerte, rekao je Petar Grašo za Novu TV i dodao da će supruga Hana Huljić biti podrška. Mnogi su na koncertu u zagrebačkoj Areni u petak pomislili da je Hana pjevala prateće vokale, ali to ipak nije bio slučaj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grašo je na Instagramu podijelio snimku s probe i na njoj su mnogi zamijenili Hanu i prateću pjevačicu Anteu Žure jer djevojke uistinu nalikuju. 

Poput Hane, i Antea ima kovrčavu svjetlosmeđu kosu, a slične su i u licu. Hana je koncert pratila kao slušateljica, ali zato će prisustvovati koncertu u subotu, također u Areni. Hana nije bila na pozornici, ali se zato uspeo njezin otac, Grašin punac Tonči Huljić. 

- On je, kada sam ga upoznao, postao familija - rekao je Petar najavljujući Tončija, koji je onda zapjevao pjesmu 'Ja san rojen da mi bude lipo'.

VELIKI TRIJUMF Rasprodan mu je i drugi koncert u Areni, a danas na rođendan Graši stiže i Hana s obitelji

Grašo je rekao kako mu je to bila jedna od važnijih večeri u životu i da mu je bilo fenomenalno. Danas Petar slavi 46. rođendan, a za poklon će, između ostalog, imati još jedan koncert u subotu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • simplicije23 21.03.2022.

    žalosno je da pored zarade od ulaznica izvođači dobivaju i dodatni novac za koncerte... sjeti li se itko običnog radnika... stimulira li itko njegov rad i njegov život ... radnik je očito rođen da mu ne bude lipo ...

  • pikoparizer 19.03.2022.

    Ja se sad bojim da je sličnost tolika da je metnuo krivoj

  • habanero 19.03.2022.

    Kakvo krestanje i revanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare