To je to što me zanima!

Pomirili su se supružnici S. Duggan i Frane Barbieri?

Bili su dobro raspoloženi i opušteni dok su skupa obilazili otok Brač. Prijatelji bliski paru kažu da su se supružnici pomirili i riješili sve bračne probleme
Vidi originalni članak

Supružnici su se jučer usidrili u splitskoj ACI Marini. Oko 15 sati su Sanja Duggan (37) i Frane Barbieri (40) gumenim čamcem otišli prema Braču. Sanja je za obilazak otoka odjenula laganu crnu haljinicu i raspustila kosu te pomagala Frani oko pripreme. Bili su dobro raspoloženi i opušteni. Prijatelji bliski paru kažu da su se supružnici pomirili.
- Frane i Sanja na ljetovanju su riješili sve bračne probleme - istakla je Sanjina prijateljica. Frane Barbieri se krajem veljače odselio od supruge Sanje, s kojom je u braku tri godine. Frane je i na Facebooku objavio da je slobodan. Sa Sanjom je ostao živjeti njihov sin Lenon (2). Pričalo se da se par rastaje jer ga je Sanja prevarila s Igorom Maksimilijanovićem. No oboje su to demantirali. Kako doznajemo, u Hrvatskoj ostaju do petka, a tad zajedno odlaze u Ameriku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • skolic3 10.07.2010.

    zabole me od tih medijskih predrkavanja...jel to nekome usluga?

  • alejandro1 10.07.2010.

    sve je to super ,al šta vrijedi kad cete za dva dana opet pisati da su se posvađali??? i tako u beskonačnost...

  • Kiki_09 10.07.2010.

    @TINA X_svaka čast na komentaru ha ha ha to sam i ja prvo pomislila, e Vanja Vanja uvijek druga nikad prva, možda sada primjete nekoga neoženjenog za promjenu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare