To je to što me zanima!

'Muškarac me mora držati na dlanu i 24 sata brinuti o meni'

Pjevačica je otkrila da više preferira izoliranu nudističku plažu, a osvrnula se i na svoj nastup na 'X Factoru' u kojem je otela mikrofon voditeljici Antoniji Blaće
Vidi originalni članak

Odlično sam. Kraljica ubija, pola milijuna skupila je u samo dva i pol dana i ja sam prezadovoljna. Posebno moram zahvaliti Vjekoslavi Huljić koja je ubola sjajan tekst, rekla je Jelena Rozga (37) na Narodnom radiju gdje je promovirala svoju novu pjesmu 'Kraljica'. 

Rozga se referirala i na nastup na 'X Factoru' u kojem je 'otela' mikrofon Antoniji Blaće.   

- Ja sam ženi otela mikrofon, ni sama ne znam što mi je bilo. Vjerojatno me ponijela atmosfera - smijala se Rozga, a Blaće ispričala situaciju iz svoje perspektive. 

- Znaš što ću ti reći, ne bih joj se voljela zamjeriti. Nisam sklona povlačenju, ali mili sekunda odluke u mojoj glavi rekla mi je bježi - rekla je Blaće, koja je Rozgi u eteru otpjevala 'Ginem'. Jelena se u eteru raspričala i o ljubavi. 

- Kad se zaljubim muškarac me mora držati na dlanu i 24 sata brinuti se za mene - kazala je pjevačica priznavši da se svako malo okrene za zgodnim frajerom, osobito ako je dobro obučen. 

Otkrila je i da je uvijek za izoliranu nudističku plažu te da ima trenutno problema s majstorima. 

- Imam loša iskustva, Martine javi se da mi riješiš kuhinju do kraja - poručila je Rozga, koja je za jesen najavila duet koji priprema. 

Budući da je velika ljubiteljica serije 'Seks i grad', Rozga je dobila priliku utjeloviti omiljenu junakinju Carrie Bradshaw, te je s voditeljom Daliborom Petkom odglumila prekid Carrie i Face. 

Idi na 24sata

Komentari 186

  • slalugari 27.06.2015.

    a da nije dyke?

  • mjato 26.06.2015.

    sa svakon njenom novom izjavom zaključujem da je nije ubila velika pamet... a svaku izjavu počinje rečenicom "a šta ad ti kažem???", najbolje ništa

  • zx6r-2001 25.06.2015.

    znam da nije teška al ko će te držat 24 sata na dlanu,ruka mi otpade posle..

Komentiraj...
Vidi sve komentare