To je to što me zanima!

Ponijele su ih strasti: Kurbaša i Vištica ljubili se i grlili u klubu

ROMEO I JULIJA Zvijezda 'Larina izbora' Ornela Vištica i zvijezda 'Ruže vjetrova' Robert Kurbaša, doznajemo, mazili su se u klubu. Ornela kaže da su prijatelji
Vidi originalni članak

Upoznala sam ga nedavno. Radili smo na projektu koji je u međuvremenu propao. S njim sam, kao i s drugim glumcima, u dobrim odnosima. Strašno je što ljudi žele znati sve o meni. Pa svatko s kim se pojavim može postati moj dečko, kaže Ornela Vištica (22). 

Zvijezda serije 'Larin izbor' i Robert Kurbaša (34), koji u 'Ruži vjetrova' glumi odvjetnika Srđana, ljubili su se i grlili prošlu subotu u zagrebačkom klubu. Iako su ih mnogi vidjeli na djelu, glumica demantira vezu s kolegom iz konkurentske sapunice.

- Ma Kurbi i ja smo samo dobri prijatelji - kaže Ornela. 

Dodala je kako je tu večer sudjelovala u humanitarnoj akciji 'Rentaj anđela'. Nije htjela otkriti je li seksepilnog Roberta ondje srela ili je došla s njim. Kurbaša pak ništa nije želio komentirati. Samo je kratko rekao kako je prezauzet poslom da bi vodio telefonske razgovore. Ornela tvrdi da trenutačno snima seriju i cijele dane je na setu. Dodaje da nema vremena za sebe, a kamoli za ljubav.

- Žalosno je da se ne smijem ni opustiti. Za sada mogu jedino reći da sam sretno slobodna djevojka - zaključila je Ornela.

Lani je bila u vezi s Andrejem Dojkićem

Mostarka Ornela Vištica lani je bila u vezi s glumcem Andrejem Dojkićem (31), bivšim dečkom Petre Sanader (26). Upoznala ga je na setu serije “Larin izbor”. Kratku i burnu vezu prekinuli su u listopadu 2011. zbog treće osobe. Andrej je trenutačno u novoj vezi s plavokosom ekonomisticom Evom Legati (26).

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ćeprolje 21.03.2012.

    Romulja ako zna što znači

  • madjarica 22.02.2012.

    Kurbi je mnogo zgodan momak...

  • unmute 21.02.2012.

    obozavam vase informacije..evo bas david icke i ja raspravljamo o popularnosti i bitnosti i vas i vjestica i kurbasa..stjero bi vas sve u p m nebitnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare