To je to što me zanima!

Miro Ungar: 'Ponos Hrvatske’ nalazi istinske heroje u ljudima

Pjevač će na dodjeli nagrada 'herojima iz susjedstva izvoditi pjesmu Franka Sinatre koja ga podsjeća na mladost. Ungar je prošle godine obilježio 60 godina karijere i proslavio 80. rođendan
Vidi originalni članak

Jako sam počašćen što sudjelujem u Ponosu Hrvatske. Godinama pratim tu hvale vrijednu manifestaciju. Sretan sam jer ona u ‘malim’ ljudima prepoznaje istinske heroje, rekao je Miro Ungar (80).

PONOS HRVATSKE 2016. Hrabri i humani: Oni su heroji koji čine svijet boljim mjestom

Pjevač će 2. veljače, na osmoj manifestaciji, u zagrebačkom Plaza Event Centru, pjevati “That’s life” Franka Sinatre.

Pjesma je to koja ga, kaže, podsjeća na mladost. Miro je bio prvi pjevač koji se s kvartetom “4M” početkom 1958. pojavio na televiziji, u ondašnjem zabavnom programu. Inozemni ugovori tada su im se nudili, ali su ih morali odbiti jer se nije lako izlazilo iz Jugoslavije.

Njegov tata je sredio garantna pisma s kojima su dečki ipak mogli u Njemačku. Dvije godine su svirali i uživali u uspjesima. Deset godina kasnije Miro se odlučio za solo karijeru. Ni danas ne miruje. Pjeva i pleše u tek otvorenom Jazz & Cabaret klubu Kontesa kojeg vodi njegova supruga Sara (38).

- Zagreb je 70-ih godina imao nekoliko kabaret klubova, no nažalost, svi su se zatvorili. Sada je grad opet dobio mjesto okupljanja za sve generacije - istaknuo je Ungar nedavno na otvaranju kabareta. Pjevač je prošle godine obilježio 60 godina karijere i 80. rođendan u zagrebačkom kazalištu Komedija. Na koncert su doputovali njegovi obožavatelji iz Rusije, Slovenije i Srbije. 

 

Ungar i dalje igra tenis tri puta tjedno, a često ističe da svoju sjajnu formu može zahvaliti supruzi Sari, koja je od njega mlađa 42 godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • božanstvena_komedija 20.01.2018.

    S obzirom na 42 g. razlike, djeluju usklađeno, ovako na slici ta razlika ne izgleda tako velika.

  • pupilla 20.01.2018.

    Covjek kojega u prolazu par puta cujem da govori rijec “p**ka”, umjesto “zena” je za mene prekrizen, ma kakva legenda navodno bio.

  • 20.01.2018.

    42 godine mlađa od njega???:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare