To je to što me zanima!

Ponosi se njime: Sin Warrena Beattyja je transeksualac i gay

Glumčeva kćer 2009. godine promijenila je spol i postala muškarac. Stephen je na Twitteru otkrio da ima dečka, a njegov otac Warren ne krije da se ponosi njime
Vidi originalni članak

Kći Warrena Beattyja (74) i Annette Benning 2009. godine promijenila je spol i postala muškarac.

Nakon što je 22. prosinca na svom blogu napisao da je transeksualac i homoseksualac, Stephen je ovih dana naTwitteru otkrio da ima dečka.

- Da, ja sam transeksualac i gay. Dvostruko veselje - otkrio je Stephen.

Prošli mjesec njegov otac je tijekom obiteljske večere u jednom talijanskom restoranu izjavio kako se njime osobito ponosi zbog njegove hrabrosti da bude ono što zaista jest.

- To Warrenu nije bilo lako. No tijekom proteklih godina naučio je puno o transeksualcima. Čak je nazdravio u njegovu čast tijekom večere i rekao da je ponosan što ima tako hrabrog sina - otkrio je jedan izvor.

Stephen je jedno od četvero Warrenove djece iz 19 godišnjeg braka s glumicom. Osim njega, glumački par ima dvije kćeri, Isabel i Ellu, te sina Bena. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sonja25 13.01.2012.

    Meni boca na trecoj slici lici na bocu Jane..... Reklama?

  • vragmali 13.01.2012.

    u pm ovo ne kužim, bil je žena koja ne voli žene nego muškarce, onda je postal muškarac koji opet ne voli žene nego muškarce i sad je muškarac koji voli muškarce

  • beebee 13.01.2012.

    ajde, jest da svi znamo kako je umladosti bio poznati hollywoodski žigolo koji je opsluživao i muškarce i žene na putu do uspjeha, tim veći plus za njega na ovome, jer obično se takvi pretvore u najveće moraliste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare