To je to što me zanima!

Ponosni otac: Ognjen Vukojević prvi put pokazao sinčića Luku

Nogometaš je proslavio svoj 33. rođendan, a obilježio ga je idiličnom blagdanskom fotografijom objavljenoj na društvenoj mreži na kojoj prvi put pokazuju sina
Vidi originalni članak

Nogometaš kluba Austria Wien Ognjen Vukojević (32) i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor (33) prije 19 dana dobili su prvo dijete - sina Luku. Ponosni otac proslavio je svoj 33. rođendan te ga nazvao 'najboljim ikad' zbog preslatke prinove.

Na fotografiji koju je objavio na Instagramu, Ognjen drži malenog Luku u naručju ispred božićnog drvca, a preko nje stoji natpis: 'Sretan ti ročkas najbolji tata, tvoj Luky'. 

Nakon što je rođendan proslavio u obiteljskom domu, nogometaš se u restoranu podružio s vjenčanim kumom Eduardom Da Silvom te s Joem Šimunićem. 

Andrea i Ognjen vjenčali su se u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu u listopadu ove godine. 

Bivši nogometni reprezentativac iz Bjelovara i nekadašnja manekenka, koja radi kao voditeljica odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, krajem prošle godine obnovili su vezu nakon dugogodišnje pauze. Par je započeo vezu 2008. godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nec.1996 23.12.2016.

    cudo samo on ima sina,,nakaradno,,

  • 2 x general 23.12.2016.

    što su to neka rasna bića da se moraju pokazivati????? što vrijede više od "obične" dijece????? ljudi su stvarno pukli a misle da su nešto IN ( o pameti nećemo )

  • Moria 23.12.2016.

    Dođeš do ovuda na vijestima i zatvoriš novine. Kojima bi ime trebalo bit što rade propali pokušaji nogometaša u Hrvatskoj dobro jeste vi normalni. Žutilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare