To je to što me zanima!

Ponosni tata Luka: 'Najljepša bucka' proslavila 1. rođendan

Obitelj Modrić danas živi u Španjolskoj gdje su preselili kad je Luka počeo igrati za španjolski 'Real Madrid'. Smjestili su se u 'španjolskoj verziji Beverly Hillsa', luksuznom naselju 'La Moraleja'
Vidi originalni članak

Luka Modrić (33) nedavno je proglašen najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni po izboru Međunarodne nogometne federacije, a sada ima još jedan razlog za slavlje. Naime, njegova kćerkica Sofija slavi 1. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan ti 1. rođendan - napisao je ponosni tata  u opisu fotografije na kojoj pozira s malenom slavljenicom.

MODRIĆI SE POTRUDILI Odijelo od 20 tisuća kuna: Luka na dodjeli imao poseban 'outfit'

Uz sliku je dodao i hashtag 'Bucka Moja Najljepša', a ista je raznježila njegove brojne pratitelje koji nisu propustili malenoj poželjeti sve najbolje.

Modrić je od 2011. u braku s ekonomisticom Vanjom (38). Osim malene slavljenice, par ima još dvoje djece - sina Ivana (8) i kći Emu (5). 

LJUBAVNA PRIČA MODRIĆEVIH Vanja je Lukina žena, trenerica i prijateljica: 'Ti si moje sve...'

Inače, obitelj Modrić danas živi u Španjolskoj gdje su preselili kad je Luka počeo igrati za španjolski 'Real Madrid'. Smjestili su se u 'španjolskoj verziji Beverly Hillsa', luksuznom naselju 'La Moraleja', gdje žive i Modrićevi suigrači Borje Mayoral (21), Karim Benzema (30) i Raphael Varane (25). 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • povijest činjenica 03.10.2018.

    Predivna im je ova fotka s leđa ... uz zalazak sunca.

  • NoĆna Tvoja MoRa 03.10.2018.

    Badava mu sve to... i milioni i milijarde, kad nikada nece moc zadovoljit zenu. Sve bi on dao da ima 25cm u gacama kao ja, vjerujte mi. Kakva zlatna lopta, ja imam zlato u gacama.

  • JoJo21 02.10.2018.

    S obzirom da Luka ima vise pratitelja na instagramu nego ovaj clanak, ne znam cemu cenzuriranje njegovog djeteta kad svi mozemo vidjet sliku na njegovom profilu....samo kazem

Komentiraj...
Vidi sve komentare