To je to što me zanima!

Ponosni tata Rajko: Moj sin se vjenčao u istoj crkvi kao i ja

PIR ZA SJEĆANJE Bivši vođa Novih fosila na sinovoj je svadbi plakao od sreće, a poslije ceremonije pjevao je svoje stare hitove te se zabavio kao nikad prije
Vidi originalni članak

Jako sam sretan, moj sin je u novi život krenuo s mojom pjesmom, ushićeno nam je rekao Rajko Dujmić (61). Njegov sin jedinac Tin (31) u subotu se oženio, a prvi ples mu je bila Rajkova pjesma “Ljubav koja nema kraj”.

Sa suprugom Snježanom (51), sinom i njegovom mamom Vesnom dočekali su mladenku Danijelu (25) ispred crkve svetog Jeronima. Tamo su se prije 25 godina vjenčali Snježana i Rajko te njegovi i njezini roditelji. Obred je, kaže Rajko, bio jako dojmljiv, a atmosfera bajkovita u, kako kaže, njihovoj obiteljskoj crkvi. Tamo se krste i žene već generacijama. Svidjela mu se kratka i poučna propovijed, a uzvanici su zaplakali kad je Tinova mama Vesna uz orgulje otpjevala “Ave Maria”. Potom su u jednom markuševačkom restoranu slavili do šest ujutro. Rajko kaže da se nikad nije tako zabavio. Tin i Danijela su prije braka bili u vezi dvije godine. Tin radi kao turistički vodič, a Danijela je ekonomistica.

Rajko ne skriva oduševljenje snahom.

- Nježna je, krhka, tanka. U vjenčanici je izgledala kao balerina - kaže Rajko. Osim benda Amadeo, u kojemu svira i Rajkov prijatelj Željko Lapec, i ponosni se otac popeo na pozornicu te zapjevao “Milenu”, “Za dobra stara vremena”, “Najdraže moje” i još nekoliko svojih hitova. Volio bi uskoro postati djed, no za sada, kaže, o tome nema govora.

- Ovo je brak iz ljubavi, a beba će ga jednom okruniti. Želim im da cijeli život budu sretni kao sada i da zauvijek ostanu skupa. Baš kao i Snježana i ja, u dobru i zlu - kaže Rajko. Par će živjeti u stanu koji je Rajko kupio Tinu kad je imao sedam godina.     

Idi na 24sata

Komentari 116

  • big mama big tata 25.08.2015.

    kak ste zavidni kaj je sinu kupio stan...pa ne možete reći da je sve propio...čak je i Doležalki je kupio prvi auto i bundu, jer mu je dobro pjevala u "mikrofon" u kupeu vlaka

  • ellizabet 25.08.2015.

    Da nije ljubavi,ne bi svita bilo.....sretno im bilo!

  • GordanPrpic 25.08.2015.

    unatoč raskopčanoj leptir mašni ...nije ležerno..nego usiljeno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare