To je to što me zanima!

Ponovno je uzeo oružje u ruke: Pravda dolazi onima bez moći

Kada su mu ubili jedinu i najstariju prijateljicu, mislili su da su ga ušutkali jednom za svagda. Mislili su da će ga objava rata zaustaviti. Nisu znali s kime imaju posla
Vidi originalni članak

Malo tko je očekivao da će film 'Pravednik', zasnovan na seriji s početka osamdesetih, uspjeti pokrenuti franšizu. No film je uspio zaraditi gotovo četiri puta više no što je uloženo u njegovo snimanje, pa je taj uspjeh natjerao studio Sony da osmisli i nastavak. Nakon malo pregovaranja ponovno je unajmljen scenarist Richard Wenk, koji je radio i na prvom filmu.

Svoje sudjelovanje u nastavku vrlo brzo potvrdio je i glavni glumac prvog filma, Denzel Washington, kojem je ovo prvi nastavak u karijeri. A ugovore o nastavku potpisali su i Melissa Leo te Bill Pullman, ponovno svojim ulogama kao Susan i Brian Plummer. Nakon nekog vremena pronađen je i glumac koji će biti prijetnja agentu McCallu. U pitanju je Pedro Pascal, kojeg najviše pamtimo po izvrsno odglumljenoj ulozi Oberyna Martella iz 'Igre prijestolja', a prošle jeseni smo ga gledali u filmu 'Kingsman: Zlatni krug'.

Pogledajte prvi foršpan

 

Kako ste mogli vidjeti u prvom foršpanu, svi već viđeni elementi 'Osvetnika' su i dalje tu. Njegov legendarni sat, planiranje borbe, iznimno nasilna borba te kratko i jezgrovito komuniciranje ostali su u igri. Nadajmo se da će i ostatak scenarija biti jednako ugodan kao i prvi foršpan.

MANIJAK? Izvući će iz nje sve tajne: Sveo joj je život na sobu tri sa tri

Premda je redatelj prvog filma, Antoine Fuqua, navodno imao zauzet raspored, uspio ga je osloboditi. Tako se Fuqua vratio u redateljsku stolicu i režira drugi dio 'Osvetnika'. Prema trenutačnim planovima, film nam u kina dolazi u jeku blockbusterske sezone, 20. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dennyy 02.05.2018.

    I hvala sto si mi spojlo film, jos jednom!! Jer nigdje u traileru se ne moze vidjeti da je Pedro Pascal negativac

  • Dennyy 02.05.2018.

    Sry., ali glumca Pedro Pascal pamtimo po ulozi u seriji Narcos.. u GOT-u je glumio nekoliko epizoda, dok je u Narcos-u glavni glumac, vec 3 sezone, serija koja je vise nego uspjesna

Komentiraj...
Vidi sve komentare