To je to što me zanima!

Ponovno se šuška o prekidu Hane i Gorana: 'Opustite se'

Njezini su pratitelji posumnjali u prekid jer Hana duže vrijeme na društvenim mrežama nije objavljivala fotografije s Jurenecom, niti ih obavještavala o njihovoj svakodnevici u Berlinu, gdje zajedno žive
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Hana Rodić (23) proslavila se nakon sudjelovanja u showu 'Gospodin Savršeni', gdje je upoznala svoju srodnu dušu, Gorana Jureneca (40). Bili su na meti kritika zbog razlike u godinama, no tvrde kako se odlično slažu i da im to nije nikakva prepreka.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Rodić na 'Poligrafu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No Hanini pratitelji na društvenim mrežama često su znatiželjni oko njihovog ljubavnog statusa, a puno puta pitali su je li prekinula s Goranom. Isto pitanje uslijedilo je ponovno.

DVIJE GODINE VEZE Hana i Goran slave godišnjicu: Nisu zajedno, čestitaju si online

- Zajedno smo, opustite se ljudi - odgovorila je Hana jednoj od pratiteljica pa dodala:

- Koliko sam tračeva u sebi čula u posljednje tri godine, više me ništa ne dotiče. Žalosno je da se sve veze moraju obilježiti na društvenim mrežama.

Naime, njezini su pratitelji posumnjali u prekid jer Hana duže vrijeme na društvenim mrežama nije objavljivala fotografije s Jurenecom, niti ih obavještavala o njihovoj svakodnevici u Berlinu, gdje žive.

Osim toga, vratila se u Zagreb, zbog čega su 'šuškanja' postala sve glasnija. Zbog toga je odlučila je stati pričama na kraj i priznati stvarno stanje stvari.

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ynnxcer 21.01.2021.

    Ko su ove rugobe???

  • Ellie29 17.01.2021.

    A bila sam malo napeta zbog toga😀

  • bejbee 17.01.2021.

    Od čega oni točno žive u Berlinu? Pogotovo ona. Otkud novac za silikone, operacije, sve ostale dodatke? Jako me zanima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare