To je to što me zanima!

Ponovno zajedno: Kylie Jenner i Jordan bile su nerazdvojne, a prestale su se družiti zbog afere

Kylie i Jordyn viđene su u izlasku u Los Angelesu, a iako je Jenner rekla da joj nikad neće oprostiti to što je učinila njezinoj sestri, izgleda kako su se bivše prijateljice ponovno zbližile
Vidi originalni članak

Kylie Jenner (25) viđena je u društvu Jordyn Woods (25), prijateljice s kojom je nekad bila nerazdvojna, a prije četiri godine njihovo je prijateljstvo puknulo jer je Jordyn imala aferu s Tristanom Thompsonom (32), bivšim suprugom Kyliene sestre Khloe Kardashian (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kylie i Jordyn viđene su u izlasku u Los Angelesu, a iako je Jenner rekla da joj nikad neće oprostiti to što je učinila njezinoj sestri, izgleda kako su se bivše prijateljice ponovno zbližile.

Inače, Kyliena sestra, Khloe, bila je u vezi s Tristanom od 2016. godine, a kćer True (5) dobili su 2018. Aferu s Jordyn, Tristan je imao godinu dana kasnije. 

Košarkašu ovo nije prva prevara, svega nekoliko mjeseci ranije, navodno ju je prevario i s modelom Lani Blair

Njegove afere uznemirile su i Kylie, posebice ona s Jordyn s obzirom na to da su njih dvije bile nerazdvojne, a Jordyn veliki dio poslovnog uspjeha i vlastitog bogatstva duguje upravo Kylie. Naime, ne samo da joj je prijateljstvo s Jennericom i zajedničko pojavljivanje na društvenim mrežama donijelo preko osam milijuna pratitelja, već je zbog nje dobila i mnoge poslovne suradnje.

ANDREA BOCELLI I KARDASHIANKE Kim optužila Kourtney da joj je iskopirala vjenčanje i uzela Bocellija. Pjevač se umiješao

Unatoč prevarama, Khloe i Tristan uspjeli su se pomiriti, ali košarkaš je ponovno bio nevjeran 2022. godine kad je prevario Khloe s trenericom Maralee Nichols koja je s njim zatrudnjela, i to u isto vrijeme dok je iščekivao dijete s Khloe.

- Khloe i Tristan već su planirali dijete kad je izbio skandal. Do tada je Khloé već mislila: 'Sama ću to učiniti' - izjavio je tada njezin glasnogovornik. 

Inače, Khloe i Tristan danas su roditelji kćerkice True i sina Tatuma, a par više nije zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare