To je to što me zanima!

Ponovo ljubi? Sandra Perković pozirala u društvu rukometaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Već dugo se nagađalo da bacačica diska više nije u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem. Sandra je objavila fotografiju na kojoj pozira s Jerkom Matulićem
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljubav na francuski način, moj Boo Boo, napisala je Sandra Perković (26) ispod fotografije na kojoj pozira u društvu tajanstvenog mladića.

Već dugo se nagađalo da bacačica diska više nije u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem. Sandra je objavila fotku u društvu tajanstvenog mladića, a Slobodna Dalmacija piše da je ova 'fotka' potvrda njihove veze.

Muškarac pored sportašice je rukometaš Jerko Matulić. Bračanin igra za rukometni klub u Nantesu, a sudeći prema objavama Sandra i Jerko se druže već neko vrijeme.

Da je Perković u vezi s Matulićem zaključili su i brojni pratitelji te navodnom paru zaželjeli sreću u vezi. Ipak, čini se da bacačica diska i dalje namjerava skrivati svoj ljubavni status pa nije odgovorila na komentare obožavatelja.

Inače, Sandrini fanovi počeli su nagađati da je prekinula vezu s Edisom jer je sportašica u posljednjih nekoliko mjeseci doživjela totalnu transformaciju. Naime, poradila je na liniji, promijenila stil odijevanja i postala aktivna na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Miške 23.09.2017.

    Bit će nova državna tajnica.

  • Boki8 22.09.2017.

    Po ovoj prvoj fotki vidim da ovaj ima u cilji da je tresne jedno 3-4 puta i da se vise nejavlja. Eto vidjecemo koliko dugo.

  • Mercedes s klasa 22.09.2017.

    slobodna je biti s kim hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare