To je to što me zanima!

Ponovo zajedno: Marina i Žorž brzo našli smještaj u Zagrebu

UDOMITE IH Romano Obilinović Žorž i Marina Raguž su ostali bez sobe u Zagrebu, a njezin bivši zaručnik Saša Muhek kaže da bi im rado pomogao da je znao
Vidi originalni članak

Bivši stanari ‘Big Brothera’ Romano Obilinović (37) i Marina Raguž (29) došli su ovaj vikend u Zagreb. S obzirom na to da su ostali bez smještaja, prijatelji su im preko društvene mreže tražili privremeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jel’ može koja dobra duša udomiti Žorža? Marina je s njim. Čisti su, pristojni, ne prave probleme i sutra ujutro nastavljaju dalje - raspitivali su se Žoržovi prijatelji. Ubrzo su se javili dobrovoljci pa je par našao prenoćište. 

Kraljica i kralj: Marina i Žorž su nedavno istetovirali kraljevske krune na zapešću

Iako nisu službeno potvrdili da su u vezi, čini se kako se par pomirio po treći put. Prisnost su dokazali i krajem svibnja, kad su si istetovirali krune u Romanovom rodnom Splitu.

Bivši zaručnik je brižan

 Marinin bivši zaručnik Saša Muhek (30) s njom se zadnji put čuo kad su prije mjesec dana trenirali u zagrebačkoj teretani.

- Da sam znao da njih dvoje traže smještaj, ponudio bih im ga ja - kaže Muhek. Bivšeg nogometaša i suvlasnika sportske trgovine više ne brine ‘ljubavni trokut’ u kojem se našao preko noći. Posvetio se treninzima i postao zaštitno lice domaćeg modnog brenda.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • ABRAKA 14.06.2017.

    Uzas,klosari,narkomani,alkoholicari,niškoristi

  • JensenColt 14.06.2017.

    Pa bolji je od ovog bivšeg pjevčića!!!!

  • 13.06.2017.

    Možda im je ipak suđeno, još ako dođe i neki potomak na svijet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare