To je to što me zanima!

Popadići iz 'Boljeg života' opet skupa na TV-u: Snimili reklamu

Marko Nikolić i Svetlana Bojković snimili su reklamu za jedan trgovački lanac. On je pustio brkove kakve je nosio dok su snimali seriju, a i u reklami nastoje uštedjeti
Vidi originalni članak

Serija 'Bolji život' premijerno je emitirana u periodu od 1987. do 1991. godine, nakon čega je više puta reprizirana. Glavni glumci legendarne serije, Marko Nikolić i Svetlana Bojković, nakon 20 godina ponovno su zajedno na malim ekranima, piše srpski Blic. Nikolić je pustio brkove kakve je nosio kao Dragiša Popadić u seriji i sa svojom televizijskom suprugom Emilijom snimio reklamu za jedan trgovački lanac. 

Dok se Dragiša preznojava u redu za blagajnu, Emilija u bonovima pronalazi rješenje za uštedu. Režiju za reklamu potpisuje Mihailo Vukobratović koji je sa scenaristom Sinišom Pavićem surađivao i na  snimanju same serije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tigerin 06.10.2011.

    "bolji zivot" podsjetnik na bolji zivot..

  • wwwwwwwwwwwwwwwww864 06.10.2011.

    predobra serija

  • mazaluna 06.10.2011.

    Moram pohvaliti seriju bila je fantastična,smijali smo se jer su stvarno bii smiješni a ne sa snimljenim smijehom kao danas,Glumci fenomenalni još danas pričam i sjećam se dijela kada su išli na sindikalni izlet u Solun, ma pre dobro.HOĆEMO REPRIZU NA TV.

Komentiraj...
Vidi sve komentare