To je to što me zanima!

Popiknuo se pa poljubio pod: Al Pacino pao na crvenom tepihu

Na dodjeli nagrada BAFTA okupili su se brojne filmske zvijezde, a jedna od njih je i glumac Al Pacino koji se pojavio na crvenom tepihu u pratnji djevojke Meital Dohan
Vidi originalni članak

Nekad sa sobom vodiš pratnju da ne budeš solo, nekad da te ona malo proljepša, a ponekad te i diže s poda, našalili su se obožavatelji na društvenim mrežama nakon gafa na crvenom tepihu dodjele nagrade BAFTA. Posebnu točku imao je glumac Al Pacino (78) koji je došao ruku pod ruku s izraelskom kolegicu i pjevačicom Meital Dohan (39) s kojom je u vezi još od rujna prošle godine.

Upravo ga je i ona "spasila" kad se Pacino popiknuo na crvenom tepihu, dok se penjao po stepenicama te vrlo brzo završio na nosu. Upola mlađa djevojka pružila mu je ruku, a u pomoć su uskočili i drugi kolege koji su glumcu pomogli da se vrati na noge. 

- Nije zabavno ako se netko ne raspadne na tepihu. Ovaj put to je bio Pacino - komentirali su obožavatelji na društvenim mrežama. 

BAFTA 2020. Zellweger i Phoenix su najbolji glumci, a '1917' najbolji film

Glasine o vezi Meital i Pacina počele su kružiti u rujnu prošle godine. 

- Prvo su se trudili da njihova veza ostane jako privatna, ali sad se više ne trude da to ostane tajna - istaknuo je Pacinov prijatelj. Meital je najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Weeds' te je napisala knjigu 'Ljubav i ostale loše navike'. Usto je objavila pjesmu 'On Ya' s pjevačem Seanom Kingstonom (28). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • japanokinez 03.02.2020.

    Budimo realni, uvijek je imao dvije lijeve noge i kljakavo hoda.

  • zzzrinka 03.02.2020.

    Dobro da nije kuk slomio. U tim godinama... ;)

  • jo2hn8ny 03.02.2020.

    Ni crveni tepih nije kao što je nekada bio. Sami hupseri po njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare