To je to što me zanima!

Popović i sutkinja sreli se na skijanju: Što je javno nije tajno

Sutkinja Tea Golub za Jutarnji list ispričala je kako je na obiteljskom odmoru u Austriji susrela Milana Popovića i sina. Podsjetimo, sutkinja Golub donijela je privremenu mjeru da dijete živi sa srpskim poduzetnikom
Vidi originalni članak

Kako doznaje Jutarnji list sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu, koja je vodila slučaj  Severine Kojić (47) i Milana Popovića, Tea Golub srela je nekadašnjeg partnera s kojim splitska pjevačica ima dijete, u hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg. Sutkinja je rekla za Jutarnji kako je ondje boravila sa suprugom i kćerkom, a Popović sa sinom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo u hotel stigli u subotu 4. siječnja navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela. Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom - izjavila je sutkinja za Jutarnji list. 

Srpskog poduzetnika iznenadilo je naše pitanje o susretu sa sutkinjom na austrijskom skijalištu. 

- Sretan sam što sam sa sinom ipak uspio provesti nezaboravni odmor u tom predivnom hotelu. A što je javno nije tajno - rekao je Popović za 24sata.

Sutkinja Golub dodala je za Jutarnji kako se s Popovićem samo pozdravila. 

- Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili - izjavila je sutkinja i objasnila kako je putovanje na austrijsko skijalište uplatila još na proljeće. 

- I što smo trebali, otići? - kaže sutkinja te dodaje kako je u tom hotelu bilo i njezinih kolega i odvjetnika iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti. Osim što je pozdravila Popovića, Golub tvrdi kako s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kojem je on bio. 

Falkensteiner Hotel Cristallo u Katschbergu smješten je uz glavnu skijašku stazu, a u sezoni skijanja tjedan dana boravka za dvije odrasle osobe i dijete prema cjeniku na Bookingu dođe oko 22 tisuće kuna. 

Podsjetimo, 28. studenog, odlukom Općinskog građanskog suda dodijeljena je privremena mjera da dijete živi s Milanom Popovićem te da on samostalno brine o obrazovanju i zdravlju djeteta. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 178

  • wooly 17.01.2020.

    Sevki je sve banalno ako nije analno.

  • plik 16.01.2020.

    živo me interesira kak se skija ta ženska, jel piči po crnoj s Ainecka ili se, po običaju - pres.rava - hihihihi....

  • lang 16.01.2020.

    sevee ljuta jer je milan sutkinji platio skijanje a njoj i malom kojiću nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare