To je to što me zanima!

Popović o svojoj trudnoj curi: 'Mlada je, lijepa i obrazovana...'

S njom nema svađe, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka, rekao je i dodao da je spreman za mijenjanje pelena
Vidi originalni članak

Bivši Severinin partner Milan Popović (51) nedavno je potvrdio kako će postati otac. Poduzetnik će dobiti sina, a otkrio je tko je njegova nova odabranica i kako se slažu.

- Zove se Bojana, upoznali smo se u Beogradu prije nešto više od dvije godine. Studira marketing i iz dobre je obitelji - rekao je Popović za Gloriju.

Poduzetnik je rekao kako njegova nova djevojka ima 23 godine te da je jako zgodna i obrazovana. Osim toga, Popović se pohvalio kako je oštroumna, snalažljiva i uvijek spremna na šalu.

- S njom nema svađe, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka - rekao je i dodao da je za mijenjanje pelena i više je nego spreman.  

- Sretan sam i jedva čekam taj cijeli proces ranog odgoja djeteta. Naše dijete začeto je jer je to božji blagoslov, a i Aleksandru će biti mnogo zanimljivije ako bude odrastao uz još jednog ili dva dječaka, može i curica - rekao je Popović.

Milan i njegova odabranica još uvijek ne žive zajedno, ali to planiraju uskoro promijeniti. O vjenčanju još ne razmišljaju.

Idi na 24sata

Komentari 252

  • bree77 11.02.2017.

    Ne branim Severinu ali sjecam se napisa da ovaj lik nije mogao podnjet plac bebe i da je bio pun nerazumijevanja....to ju je i nagnalo da odmagli izmedju ostalog,a sad ga peru ocinski osjecaji samo tako......mala moja kad on promijeni plocu....bjezte noge bit cete posrane...

  • 10.02.2017.

    Milan se nastavlja blamirati, pa njegov (budući) punac je mlađi od njega haha

  • bubamara2103 09.02.2017.

    Znači sve ono što ti nisi

Komentiraj...
Vidi sve komentare