To je to što me zanima!

'Popraviti odnos princa Harryja i Williama može samo ona...'

Ona osjeća da, unatoč svemu što se dogodilo, Williamu nije svejedno zbog gubitka Harryja. Pokušavala je do sada preuzeti ulogu pomiriteljice ali za sada još nema nekog uspjeha.
Vidi originalni članak

Napeti odnos između princa Williama (40) i mlađeg brata Harryja (37) postao je još lošiji nakon što su Harry i supruga Meghan Markle (40) sudjelovali u intervjuu kod Oprah Winfrey (68).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljevska braća su u mlađim danima bili u puno boljem i bliskijem odnosu, pogotovo nakon smrti njihove majke Diane, princeze od Walesa. Navodno je Williamova supruga, Kate Middleton (40), preuzela svojevrsnu ulogu pomiriteljice kako bi svima povratila malo nade de će se braća jednom konačno pomiriti. 

- Postoji mali tračak nade koji bi spasio braću da jednom opet počnu pričati, taj mali tračak nade je Kate - izjavio je blizak izvor za emisiju Royally Us.

- Ona osjeća da, unatoč svemu što se dogodilo, Williamu nije svejedno zbog gubitka Harryja. Pokušavala je do sada preuzeti ulogu pomiriteljice, ali za sada još nema nekog uspjeha - dodao je.

Podsjetimo, Harry i Meghan pozvali su Williama i Kate i njihovu djecu na proslavu prvog rođendana njihove kćeri Lilibet (1), ali oni ipak nisu došli. Princ William i Kate bili su taj dan zauzeti proslavom kraljičina platinastog jubileja. Harry i Meghan napustili su Veliku Britaniju bez pozdrava s Williamom i Kate, pa tako malena Lilibet nije dobila priliku da upozna svoje rođake. 

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Roby621 01.07.2022.

    Decki,odite nekaj delati

Komentiraj...
Vidi sve komentare