To je to što me zanima!

Popularna reporterka napustila Novu TV: 'Spremna sam za nove izazove nakon pet i pol godina'

Prepoznatljivo lice Nove TV otkrilo je u intervjuu da je stigla do životne prekretnice te da će se okušati u PR vodama. Publika ove komercijalne TV kuće pamtit će Ivanu po emisijama političkog karaktera
Vidi originalni članak

Iskusna novinarka i reporterka Ivana Brkić Tomljenović potvrdila je za Slobodnu Dalmaciju da nakon više od pet godina odlazi s Nove TV. Najčešće se pojavljivala u emisijama političkog karaktera, no sada je odlučila krenuti u drugom smjeru.

- U novinarstvu sam 20 godina. Iza mene je puno reportaža, emisija uživo, intervjua i priča koje ću pamtiti cijeli život i koje sam radila s puno strasti. Ali, u ovom trenutku, došla sam do životne prekretnice kada sam spremna na nove izazove. Vjerujem da ću ih s jednakom energijom ostvariti na novom radnom mjestu, u PR-u. Samo na Novoj TV posljednjih pet i pol godina je proletjelo. S godinama sam prijateljstvo s dragim ljudima samo učvrstila i stekla nove prijatelje, kojima odlaskom nisam rekla ni zbogom ni doviđenja i koji će imati posebno mjesto u mom srcu - ispričala je Ivana.

Brkić Tomljenović je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te je završila Akademiju za politički razvoj. Karijeru je započela prije petnaest godina na Obiteljskom radiju, a nakon toga je radila za Z1, RTL i Al Jazeera Balkans.

MORAO U PRIVATNU ŠKOLU Paradžiković: Moj sin im nije dovoljno dobar, samo su đaci s 5.0 upisani u čak šest gimnazija

Izvještavala je s najvažnijih događaja iz političke i ekonomske sfere u Hrvatskoj i inozemstvu.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE - JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ I NEVIO MARASOVIĆ

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 08.09.2021.

    Jako je slična Martini oblak tako nekako isto s nove tv

  • savskokupaliste 08.09.2021.

    Ova je 20 godina mlatila praznu slamu...

  • iinvidico 08.09.2021.

    Rekoh opa fotografirala sa Jasonom Stathamom kad ono Bago Mislav 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare