To je to što me zanima!

Popularni 'Prijatelji': Phoebe i Mike nisu trebali biti zajedno...

Potpisao sam samo dvije epizode Prijatelja, a oni su nastavili i imali sve više ideja za taj lik, tako da je bilo uzbudljivo, kaže glumac Paul Rudd i dodaje da je neviđen osjećaj raditi s ljudima toliko cijenjenim u svijetu
Vidi originalni članak

Glumac Paul Rudd (50), poznat kao Mike Hannigan iz 'Prijatelja' trebao se pojaviti samo u dvije epizode, a u međuvremenu je postao suprug Phoebe Buffay, glumice Lise Kudrow (55). Zahvaljujući kemiji s kolegicom Lisom i uspjehu njihove priče, produžio je boravak u 'Prijateljima' i postao jedan od omiljenih sporednih likova slavne serije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imam jako lijepe uspomene, a toliki broj epizoda za mene je bila novost - rekao je Paul za Metro.co.uk.

Da to nije bila izvorna ideja, rekao je Paul i istaknuo da je prvotno potpisao samo nekoliko epizoda. 

- Potpisao sam samo dvije, a oni su nastavili pisati i imali su sve više ideja za taj lik, tako da je svakako bilo uzbudljivo - priča Rudd i naglašava da mu je bio čudan osjećaj raditi s grupom ljudi toliko dobro ustrojenom i cijenjenom diljem svijeta. 

Mike je u seriji bio ljubavno iznenađenje za Phoebe kada je Joey (Matt LeBlanc) pristao na dvostruki sastanak i zaboravio povesti nekog za Phoebe. Uspaničen, počeo je vikati 'Mike' u nadi da će mu se neko javiti i imao je sreće. Iako im je spoj loše završio Hannigan je pronašao Buffay sljedećeg dana u Central Perku i rekao joj kako je pristao na spoj jer mu je rečeno da će dobiti besplatnu večeru - što nije, i da će upoznati zgodnu curu - što jeste, a sve ostalo je povijest.

Courteney Cox (54), Jennifer Aniston (50), Lisa Kudrow, Matt LeBlanc (51), Matthew Perry (49) i David Schwimmer (52) glavne su zvijezde američke serije koja prati avanture šest prijatelja koji zajedno žive u New Yorku. Zajedno su snimili ukupno 236 epizoda u deset sezona. Prva je s emitiranjem krenula u rujnu 1994. i gledalo ju je 22 i pol milijuna ljudi, a zadnja je emitirana 2004.

Likovi Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe i Joey osvojili su srca publike te su i danas, 25 godina kasnije, jedna od najgledanijih serija svih vremena. Reprize se stalno vrte na televiziji.

HOLIVUDSKA GLUMICA Jennifer: 'Volim biti bez odjeće i nimalo se ne sramim toga...'

Možda više ne snimaju zajedno, ali su i danas u prijateljskim odnosima. Jennifer i Courtney su postale najbolje prijateljice, a zna im se pridružiti i Lisa.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 11.06.2019.

    phoebe je bila zabavna

Komentiraj...
Vidi sve komentare