To je to što me zanima!

Popušta: Fatmagul će Kerimu dozvoliti da je napokon poljubi

SAD SU SRETNI Fatmagul je Kerimu u drugoj sezoni oprostila što nije spriječio pijane prijatelje da je siluju. Prvi njihov poljubac gledatelje očekuje sljedeći tjedan
Vidi originalni članak

Lijepa Fatmagul konačno će popustiti Kerimovu udvaranju. Dok su šetali obalom, odlučila mu je pružiti šansu i uživati u njegovim zagrljajima i šaputanjima.

Prvi poljubac zvijezda serije “Izgubljena čast” gledatelji će vidjeti sljedeći tjedan. Iako je Kerim u prvoj sezoni gledao kako njegovi pijani prijatelji siluju Fatmagul, ona mu je to s vremenom oprostila. Kako bi zaboravili na probleme, otputovali su iz Istanbula. No njihova sreća neće dugo trajati. Kerim, u čijoj ulozi gledamo Engina Akyureka, i Fatmagul, koju glumi Beren Saat, moraju se na poziv obitelji vratiti u grad. Njihovi protivnici, obitelj Jašaran, čiji je član Erdogan, koji je silovao Fatmagul, čine sve da bi zataškali zločin. U međuvremenu u Kerimov i Fatmagulin dom provaljuje baš Erdogan.

Iako su spremali vjenčanje, Kerim u naletu bijesa, jer im je Erdogan provalio u stan, podere Fatmagulinu vjenčanicu.

Bivši zaručnik želi je uništiti

Nakon što se uda za Kerima, on završi u zatvoru zbog zločina koji nije počinio. Ogorčeni bivši zaručnik Mustafa opsjeda Fatmagul jer ne želi da bude sretna s Kerimom.


Idi na 24sata

Komentari 38

  • muskarac 06.09.2012.

    inace ne gledam nikakve serije, ovu sam pocela iz dosade kad sam bila bolesna, ovo je odlicna serija, predobro je snimljena!

  • moki_1 06.09.2012.

    dobra je serija i sve ..al brate mili, 2 sezona nakon preko 100 epizoda prve je stvarno previše ..

  • hrkLJ 06.09.2012.

    O, Đizs! ili, bolje- O, Isa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare