To je to što me zanima!

Popustio joj botoks: Paparazzi 'ulovili' Melanie Griffith u šetnji

Melanie je ljubiteljica estetske kirurgije i botoksa, a jednom prilikom je i priznala kako je pretjerala s operacijama. Mnogi su komentirali da joj odlazak pod nož nije pomogao već odmogao
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Melanie Griffith (62) tijekom karantene i dalje redovito šeta i bavi se tjelovježbom kako bi ostala u formi. Svakodnevno ide u šetnju po sat vremena te je poručila pratiteljima da i oni urade isto.

- To traje samo oko sat vremena i čini se da se čovjek osjeća punom, puno bolje. Šaljem vam svima puno ljubavi - rekla im je Melanie.

POGLEDAJTE VIDEO: Melanie Griffith borila se s rakom kože

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, glumica se nije nadala kako će je tijekom šetnje oblijetati paparazzi. 'Ulovili' su je na ulicama Los Angelesa, a fotografije koje su objavili šokirale su njezine dugogodišnje pratitelje. Puno puta viđali su je sa 'zamrznutim' licem, no sada joj je, čini se, popustio botoks.

Melanie je ljubiteljica estetske kirurgije i botoksa, a jednom prilikom je i priznala kako je pretjerala s operacijama. Mnogi su komentirali da joj odlazak pod nož nije pomogao već odmogao. 

- Nisam shvatila to sve dok drugi nisu počeli govoriti: 'O moj Bože, što je napravila?'. To me jako pogodilo pa sam otišla kod drugog doktora i zamolila ga da spasi sve što je njegova kolegica zeznula - ispričala je glumica. Jedno vrijeme borila se s ovisnosti o alkoholu i to je utjecalo na njezinu karijeru. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sanjakorać 21.07.2020.

    gore mlađa ,a dole metne kratke hlače i vidi se da je stara

  • MalaMama 21.07.2020.

    Ja jedino ne shvaćam potrebu žena od preko 50,60....koje nose kratke hlačice! Kratke hlačice su za mlade djevojke, sve ima svoje vrijeme!

  • Popy_1 21.07.2020.

    Na sta ce ove danasnje licit za dvadeset godina! Svaka ista

Komentiraj...
Vidi sve komentare